in

Accident lângă Roma, român de 50 de ani spulberat de o mașină în timp ce mergea pe marginea drumului. La volan, un pensionar italian

 Actualitate Italia – Român mort în accident la Roma – Accident pe via Palombarese, lângă Roma. Un român de 50 de ani care mergea pe marginea străzii a murit, lovit de un pensionar. Nu este exclus ca vizibilitatea redusă, din cauza luminii slabe, să fi contribuit la producerea accidentului.
Accidentul a avut loc marți. Victima este un român fără adăpost în vârstă de 50 de ani. La volan un pensionar de 76 de ani care s-a oprit să ajute, scrie leggo.it.

Român mort în accident la Roma

Bărbatul a fost lovit și ucis în timp ce mergea pe marginea străzii Palombarese, spre Roma. Șoferul s-a oprit și a cerut ajutor. Pentru pieton nu a fost nimic de făcut, rănile produse în urma impactului au fost prea grave.

Anchetatorii investighează dinamica. Autoturismul a fost sechestrat de carabinieri pentru cercetări. Nu este exclus ca vizibilitatea redusă, din cauza luminii slabe, să fi contribuit la producerea accidentului.

Miriam Ciobanu, studentă de 22 de ani, a fost ucisă de o mașină condusă de un șofer beat și drogat, la Paderno del Grappa (Treviso)

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

S-a simțit rău din senin, Francesca moare la 42 de ani. Lasă în urmă soțul și fiica în vârstă de 8 ani

violata 15 ani italia

Italia, adolescentă de 15 ani, violată de un amic la o petrecere: fata se află acum sub îngrijire psihiatrică