in

Italia, adolescentă de 15 ani, violată de un amic la o petrecere: fata se află acum sub îngrijire psihiatrică

Italia, adolescentă de 15 ani, violată de un amic la o petrecere. Trebuia să fie o seară liniștită cu prietenii. „Vino diseară la mine acasă, bem ceva și apoi ieșim în oraș”. Așa începuse totul în seara acelei duminici din ziua de 2 iunie, scrie Corriere della Sera.

Vara a explodat deja, școala aproape s-a terminat, vacanța e la ușă. Cele două fete, eleve de 15 ani, au acceptat invitația a doi prieteni, unul de 18 ani, proprietarul apartamentului, celălalt de 16 ani. Toți sunt elevi, locuiesc la Florența și se cunosc de ceva timp.

Italia, coșmarul unei românce: ostatică într-un coteț de găini, bătută, violată și drogată timp de o săptămână

Italia, adolescentă de 15 ani, violată de un amic la o petrecere

O seară în patru, în care s-a discutat, s-a râs, dar, așa cum se întâmplă adesea, s-a băut prea mult alcool. Au fost nenumărate cocktail când seara a luat o altă direcție și s-a transformat într-un iad pentru una dintre cele două tinere: prietenul de 16 ani a început să o sărute și să o îmbrățișeze, apoi a târât-o în dormitor, a dezbrăcat-o și a violat-o.

Deși băuse prea mult, ea și-a dat seama ce se întâmpla. Și ea a încercat să riposteze, dar el i-a astupat gura pentru a o împiedica să țipe și să ceară ajutor. În cealaltă cameră se afla prietena ei, care nu-și dădea seama ce se întâmplă. Abia mai târziu, când au părăsit amândouă apartamentul, i-a povestit cu lacrimi în ochi ce se întâmplase prietenei sale.

Povara amintirilor din acea noapte a copleșit-o

Zile întregi, ceea ce se întâmplase în acea clădire anonimă a rămas un secret între ei. Dar pe măsură ce zilele treceau, povara de pe umerii fetei devenea din ce în ce mai grea și a sfârșit prin a o strivi. Era imposibil să nu observi schimbarea din ea după acea seară. Așa că, în cele din urmă, în fața insistențelor părinților ei de a pune întrebări, le-a spus totul. Și împreună au decis să meargă să depună o plângere și apoi să consulte un medic.

Ancheta carabinierilor, coordonată direct de procurorul-șef pentru minori Antonio Sangermano, se desfășoară de luni de zile în tăcere. Anchetatorii au adunat mărturii pentru a reconstitui întregul tablou, iar ieri au fost declanșate cercetările față de băiatul, cercetat oficial pentru agresiune sexuală cu abuz de inferioritate psihică sau fizică a fetei, care ar fi fost ademenită în casa prietenului său și indusă la beție.

I-a oferit și bani

După incident, el a abordat-o pentru a o convinge să nu depună plângere și chiar i-a oferit bani în schimb. Telefonul său mobil și computerul i-au fost confiscate și vor trebui examinate, la fel ca și hainele și pantofii pe care îi purta în acea seară.

Fata în vârstă de 15 ani, devastată de violență, se află acum sub îngrijire psihiatrică și încearcă să găsească o cale de ieșire din tunel. Acum, dacă va reuși să facă acest lucru, va trebui să repete ce s-a întâmplat în acea seară în fața judecătorului în timpul unui incident probatoriu.

Băiatul, la rândul său, s-a apărat susținând că relația a fost consensuală. Prietenul adult a fost cercetat pentru complicitate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4]

Accident lângă Roma, român de 50 de ani spulberat de o mașină în timp ce mergea pe marginea drumului. La volan, un pensionar italian

ambulanza taranto

Italia, șoc pentru doi tineri părinți: și-au găsit bebelușul de 40 de zile mort, dormiseră cu copilul în pat