in

Italia, șoc pentru doi tineri părinți: și-au găsit bebelușul de 40 de zile mort, dormiseră cu copilul în pat

Italia, șoc pentru doi tineri părinți. În după-amiaza zilei de astăzi, 10 noiembrie, medicul legist Domenico Urso, de la autoritatea sanitară locală din Brindisi, va efectua autopsia pe corpul fetiței de 40 de zile care a ajuns moartă la spitalul Santissima Annunziata din Taranto sâmbătă, 5 noiembrie.

Ea dormea în pat cu părinții ei care, când s-au trezit, și-au dat seama că nu mai respira și au sunat la serviciul de urgență 118. Atât manevrele de resuscitare încercate imediat, cât și graba de a ajunge la camera de urgență în cod negru au fost în zadar, scrie corrieredelmezzogiorno.it.

Verona: român de 40 de ani, găsit mort pe canapea, după o noapte de băut cu prietenii

Italia, șoc pentru doi tineri părinți

Între timp, procuratura din Taranto, în urma anchetei coordonate de procurorul Enrico Bruschi, a comunicat două notificări de anchetă părinților copilului ca act de îndatorire și pentru a le oferi posibilitatea de a desemna un expert.

O măsură similară ar putea fi luată împotriva medicilor care ar fi examinat-o pe nou-născută în zilele care au precedat moartea acesteia. Magistratul vrea să elimine orice îndoială în ceea ce privește cauzele morții – patologii congenitale încă necunoscute, regurgitare sau altele care nu au fost încă descoperite și care nu au putut fi identificate de către personalul medical care a vizitat-o în cele patruzeci de zile înainte de deces.

Între timp, polițiștii de la Direcția de Poliție din Taranto au confiscat în casa celor doi tineri părinți câteva obiecte sanitare care nu fuseseră folosite de copil.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
violata 15 ani italia

Italia, adolescentă de 15 ani, violată de un amic la o petrecere: fata se află acum sub îngrijire psihiatrică

Își sună mama după cutremur, dar nu răspunde. Apoi descoperirea șocantă: era moartă de două luni