in

Italia, coșmarul unei românce: ostatică într-un coteț de găini, bătută, violată și drogată timp de o săptămână

Italia, coșmarul unei românce: ostatică într-un coteț de găini, bătută, violată și drogată timp de o săptămână.

Torționarul a terorizat-o strigându-i: „Te voi ucide dacă încerci să pleci, sunt familia ta acum”. Timp de o săptămână, amenințările celui care o ținea izolată au fost oră după oră, zi după zi, au contribuit la viața de coșmar a unei românce din San Bonifacio, provincia Verona, regiunea Veneto.

Timp de o săptămână, până vinerea trecută, când, din fericire, a reușit să găsească o cale de scăpare fiind salvată de un biciclist, a fost ținută prizonieră într-o căsuță nelocuită, folosită cândva ca și coteț de găini, în via Nogarole, scrie Corriere della Sera.

A fost lipsită de haine și de telefon, bătută dacă încerca măcar să se revolte de către temnicerul ei, marocanul Mohammed Mobsit, în vârstă de 52 de ani, un traficant de droguri condamnat.

Citește și: Italia, român arestat după ce și-a bătut iubita, a lovit-o cu picioarele și i-a ars părul. ”Te omor! Vei muri azi!”

Italia, coșmarul unei românce

Când ea a scăpat, el a încercat să dispară, dar în cele din urmă carabinierii au pornit în urmărirea lui, l-au dus la închisoare pentru o sumedenie de acuzații, de la răpire la tentativă de violență sexuală, de la vătămare corporală la trafic de droguri, de la furt la jaf și daune.

Asistat de avocatul său Federico Lugoboni, în timpul interogatoriului în fața gip Maria Cecilia Vitolla, acesta a făcut uz de dreptul de a nu răspunde: magistratul a dispus arestarea preventivă în celulă din cauza probelor grave și a riscului de recidivă.

El și victima, care este de origine română, se cunoșteau superficial de un an: în săptămâna în care a ținut-o ostatică, i-a adus mâncare doar o dată pe zi și i-a furnizat și cocaină, substanță pe care a recunoscut ulterior că o consuma uneori. „Ești doar a mea, nu vei pleca niciodată de aici”, a amenințat-o, „de acum înainte familia ta sunt eu”.

”M-a lovit în mod repetat cu lovituri de picior și pumni”

În timpul detenției, victima a povestit că acesta „a cerut în mod repetat să întrețină relații sexuale, dar eu am refuzat întotdeauna și, prin urmare, m-a lovit în mod repetat cu lovituri de picior și pumni”.

Cu o zi înainte de a reuși să evadeze, joia trecută, răpitorul și-a dat seama brusc că femeia pusese mâna pe telefonul mobil pe care i-l luase anterior, astfel încât să nu poată cere ajutor. „A încercat să mă stranguleze”, a povestit victima mai târziu, după ce a fost dusă la urgențe, „a folosit un cablu electric”.

Pentru ea au fost zile interminabile, dramatice, la limita suportabilității: „Luam medicamentele pe care mi le aducea doar pentru a face față coșmarului pe care îl trăiam”, le-a dezvăluit ea salvatorilor.

Acel iad a început cu două vineri în urmă, pe 29 iulie, când ea și o prietenă au mers la o cabană abandonată din San Bonifacio pentru o petrecere cu cocaină. Au mai fost și alți participanți, se spune că Mobsit a adus drogurile, nu toți le-au folosit, dar victima le-a folosit: „Am plătit 70 de euro pentru ele, apoi am adormit. Când m-am trezit a doua zi, prietenul meu și ceilalți oameni plecaseră, în timp ce eu eram închisă acolo, fără ferestre, fără haine, fără telefon, cu lanțuri la uși„.

„Acum sunt doar eu cu tine, ești a mea”

Prima și singura voce pe care femeia a auzit-o din acel moment și până la sfârșitul coșmarului a fost cea a temnicerului ei: „Acum sunt doar eu cu tine, ești a mea”. Un scenariu de film de groază.

În lacrimi și îndurerată de bătăi, femeia a reușit să evadeze din cotețul ”închisorii”, profitând de un moment de distragere a atenției din partea bărbatului de 52 de ani care se dusese la baie: atunci nu a pierdut nicio clipă, a ieșit spre via Nogarole, l-a blocat pe primul trecător pe care l-a întâlnit, un tânăr pe bicicletă, iar acesta a sunat din zbor la 112.

În acel moment, minutele temnicerului erau numărate și a fugit pe jumătate dezbrăcat prin vegetație, dar soldații l-au oprit.

Între timp, victima a fost supusă imediat unor examinări medicale: s-a constatat că avea vânătăi pe tot corpul, leziuni de strangulare, contuzii multiple și violență de gen cu bătăi. Era într-o stare de șoc evidentă și de înțeles: pentru personalul medical „imaginea pare compatibilă cu o reacție acută de stres post-traumatic”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 38 In medie: 4.2]

Român prins pe aeroportul din Bologna cu lingouri de aur de 400.000 euro

sala bingo

Italia, bunica dependentă de jocuri de noroc, își abandonează nepotul în mașină pentru a juca Bingo