in

Italia, român arestat după ce și-a bătut iubita, a lovit-o cu picioarele și i-a ars părul. ”Te omor! Vei muri azi!”

Italia, român arestat după ce și-a bătut iubita, a lovit-o cu picioarele și i-a ars părul. ”Te omor! Vei muri azi!”.

Un român în vîrstă de 27 de ani este acuzat de mai multe infracțiuni și în prezent este arestat preventiv. Victima, fosta iubită, le-a povestit carabinierilor despre mai multe incidente violente. Amenințări și la adresa unui prieten al fetei, scrie Corriere di Bologna.

Italia, român arestat după ce și-a bătut iubita

El a strigat „Te omor” la ea, după ce a bătut-o, a lovit-o cu picioarele și i-a ars părul cu o brichetă. Un român în vârstă de 27 de ani, care locuiește în Bentivoglio (Bologna), a fost arestat sub acuzația de rele tratamente de către carabinierii din Baricella.

Românul nu i-a permis victimei abuzurilor și violențelor sale, o italiancă de origine marocană de 24 de ani, să părăsească locuința.

Tânăra, care se simțea în pericol, și-a alertat mama, o femeie de 55 de ani din Bologna, care s-a grăbit imediat la Bentivoglio și a alertat între timp carabinierii.

Patrulele au pornit spre casă, iar când soldații au ajuns, bărbatul era încă într-o stare alterată. Tânăra – erau împreună de un an – a găsit puterea de a povesti ce îi făcuse. Nu numai cu această ocazie, ci și cu două ocazii anterioare, destul de recente.

Citește și: Italia, povestea tragică a Valentinei, înjunghiată mortal de fiul ei, în vârstă de nici 15 ani, cu patru lovituri de cuțit

”Vei muri astăzi”

Potrivit relatării oferite poliției, în luna februarie, cei doi se aflau împreună în vacanță la Brunico. La un club, i-a oferit o băutură, dar ea nu a vrut să termine cocktailul. În acel moment, acesta ar fi amenințat-o grav, spunându-i: „Vei muri astăzi”.

Apoi, la întoarcerea la hotel, acesta ar fi pornit la drum și i-a trezit pe toți oaspeții care dormeau deja. A primit o plângere pentru tulburarea liniștii. Cu câteva luni în urmă, însă, și-a descărcat toată agresivitatea pe un prieten al iubitei sale, un băiat homosexual cu care a schimbat câteva mesaje prin intermediul rețelelor de socializare.

În acel moment, bărbatul a intrat în cameră, i-a luat telefonul și i-a scris un mesaj de amenințare cu insulte homofobe, spunându-i să nu-i mai caute iubita. Acum, românul în vârstă de 27 de ani, care are antecedente pentru conducere sub influența alcoolului, se află în închisoare.

Iar pentru a proteja victima abuzului, a fost activat codul roșu.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 8 In medie: 3.8]

Rareș Bogdan și-a sărbătorit soția în Italia, mega-petrecere dată de șeful PNL Diaspora – VIDEO

radu lupse italia mort

Italia: Radu Lupșe, 53 de ani, găsit mort în casă, la o săptămână după deces, părăsit de soție și fiica sa