in

Rareș Bogdan și-a sărbătorit soția în Italia, mega-petrecere dată de șeful PNL Diaspora – VIDEO

Români în Italia – Rareș Bogdan a dat petrecere în Italia – Rareș Bogdan i-a organizat o petrecere cu fast soției lui, în Italia. Florina Bogdan a împlinit 40 de ani și a ținut să sărbătorească momentul într-un mod grandios.

Rareș Bogdan a dat petrecere în Italia

Soția lui Rareș Bogdan a împlinit 40 de ani. Politicianul i-a organizat o petrecere de lux în Italia, scrie Fanatik.

La eveniment au fost invitate vedete, printre care Cristina Șișcanu și soțul ei, Mădălin Ionescu. Totul s-a făcut ca la carte, fiind ”impus” și un dress-code.

Toți invitații s-au îmbrăcat în alb, inclusiv sărbătorita. Soția politicianului a purtat o pereche de pantofi roz cu toc gros și înalt, o rochie albă scurtă, mai sus de genunchi și decoltată. Articolul vestimentar i-a pus în evidență bronzul intens, picioarele tonifiate și întreaga siluetă, bine lucrată la sală.

Rareș Bogdan a dat petrecere în Italia -tort cu trei etaje

Imagini de la petrecere au fost postate pe Instagram de Cristina Șișcanu. La un moment dat, în cadru se vede și tortul Florinei Bogdan, care a fost unul cu trei etaje. De lângă acesta nu a lipsit șampania scumpă.

Rareș Bogdan, copleșit de înjurăturile din partea românilor din diaspora, și-a blocat comentariile pe pagina sa de Facebook

https://youtu.be/netEfchSFT0

Soția lui Rareș Bogdan vine dintr-o familie bogată

Rareș Bogdan este căsătorit cu Florina Bogdan din 2008. Cei doi pare că se iubesc foarte mult, iar ca drept dovadă sunt copiii lor, o fetiță și un băiat.

De altfel, în timp ce Rareș Bogdan este persoană publică, expusă luminii reflectoarelor prin funcția de politician, soția sa stă departe de camerele de luat vederi. Florina Bogdan provine, totodată, dintr-o familie înstărită.

Socrul lui Rareș Bogdan este Vasile Andrei Vita, cel care deține firma ”Vitacom”. În urmă cu ceva timp, Florina Bogdan a povestit într-un interviu cum l-a cunoscut pe fostul jurnalist și că nu a fost prea impresionată de la început de el, deoarece i s-a părut arogant.

„Am o soţie foarte sportivă şi foarte bogată”

În cadrul unui podcast, Rareș Bogdan a avut doar cuvinte de laudă la adresa soției lui. I-a remarcat atât situația financiară foarte bună, dar și frumusețea și firea sportivă.

”Acest ceas l-am primit de la soţia mea acum 7-8 ani. Soţia mea, trebuie să înţelegeţi, că este fiică de multi-milionari. Am o soţie foarte sportivă şi foarte bogată. Şi frumoasă, ce îţi trebuie mai mult?”, a spus Rareș Bogdan în podcastul lui Codin Maticiuc.

VIDEO – Rareș Bogdan, atacat de români la Milano: „Cum guvernați cu ciuma roșie? Majoritate de hoți”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
caini plaja sicilia

Sicilia, atacați pe plajă de haite de câini vagabonzi, o femeie internată în spital împreună cu fiul de opt ani

femeie batuta italia

Italia, român arestat după ce și-a bătut iubita, a lovit-o cu picioarele și i-a ars părul. ”Te omor! Vei muri azi!”