in

VIDEO – Rareș Bogdan, atacat de români la Milano: „Cum guvernați cu ciuma roșie? Majoritate de hoți”

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a fost luat la rost în Italia, la Milano, unde a avut întâlniri cu românii.

Aceștia i-au reproșat alianța cu PSD și faptul că PNL, de când e la putere în România, a instaurat „hoția generalizată”, scrie sursazilei.ro.

Rareș Bogdan a fost luat la rost în Italia

Unul dintre românii stabiliți la Milano i-a spus duminică lui Rareş Bogdan că este „trădător de țară” şi i-a reproşat că actualii guvernanţi nu se gândesc la oamenii de rând care au pensii şi salarii de mizerie şi sunt nevoiţi să plece să muncească în străinătate, despărțindu-se, astfel de familiile lor.

Rareș Bogdan, copleșit de înjurăturile din partea românilor din diaspora, și-a blocat comentariile pe pagina sa de Facebook

„Majoritate de hoți”

Rareș Bogdan i-a replicat bărbatului că PNL s-a aliat cu PSD la guvernare deoarece nu avea majoritate.

„Acum trei luni nu știam să-ți spun cum am ajuns cu ‘ciuma roșie’. Acum pot să îți spun: din cauza majorității. Că nu aveam majoritate. N-aveam cu cine să facem majoritate.

Asta este situația mea. Singura posibilitate de a nu băga țara în alegeri anticipate. Astăzi pentru România e nevoie de majoritate, în contextul regional. România are nevoie de majoritate”, i-a spus Rareş Bogdan protestatarului.

„Majoritate de hoți”, a adăugat bărbatul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 24 In medie: 4.3]
romanca judecata roma

Româncă de 26 de ani, judecată la Roma pentru ”înșelătorie sentimentală”, a câștigat zeci de mii de euro profitând de naivitatea unui italian

carabinieri tivoli

Italia, un român a înghițit 47 de doze de cocaină, salvat de carabinieri, arestat la ieșire din spital