in

Italia, un român a înghițit 47 de doze de cocaină, salvat de carabinieri, arestat la ieșire din spital

Italia, un român a înghițit 47 de doze de cocaină, salvat de carabinieri, arestat la ieșire din spital. Pentru a evita să fie arestat, a riscat să se sufoce. Salvat de carabinieri, a fost apoi încătușat.

Carabinierii din Tivoli, în timpul unor controale specifice în zonă, au oprit în Ponte di Nona un cetățean român în vârstă de 32 de ani, fără domiciliu stabil și cu condamnări anterioare specifice, sub suspiciunea gravă de deținere în scopul traficului de droguri, scrie Roma Today.

Bărbatul a fost observat rătăcind în cartierul Villaggio Falcone. Se mișca în mod suspect printre niște consumatori de droguri care l-au abordat.

Doi români, arestați la Ravenna cu peste 20 de kg de cocaină

Italia, un român a înghițit 47 de doze de cocaină

În momentul în care și-a dat seama de prezența soldaților, a înghițit rapid un ambalaj. Acesta conținea aproximativ 15 grame de cocaină împărțită în doze. Nu a reușit să înghită al doilea ambalaj din mâna stângă datorită intervenției în timp util a soldaților care au reușit să i-l ia.

Imediat după aceea, bărbatul de 32 de ani a început să sufere din cauza lipsei de aer cauzate de medicamentele pe care le înghițise și risca să se sufoce.

Soldații l-au salvat imediat. Au efectuat manevre de decompresie a căilor respiratorii și, în același timp, au sunat la serviciile de urgență 118.

Bărbatul, deși și-a pierdut cunoștința la început, datorită manevrelor efectuate mai întâi de carabinieri și apoi de personalul medical, a reușit să-și recapete respirația. Odată cu sosirea ambulanței a fost transportat la Tor Vergata, unde a fost internat pentru verificări, dar fiind pus sub pază.

Carabinierii din Tivoli au confiscat peste 20 de grame de cocaină împărțite în 47 de doze. I-au găsit și suma de 107 euro în numerar, considerată a fi produsul activității de trafic anterior.

Vineri dimineață, bărbatul de 32 de ani a fost dus la Tribunalul din Roma pentru o audiere. La finalul acesteia a fost validată arestarea.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.4]
rares bogdan presedinte pnl Diaspora

VIDEO – Rareș Bogdan, atacat de români la Milano: „Cum guvernați cu ciuma roșie? Majoritate de hoți”

spargatori masini milano

Un italian și un român urmăriți ”ca-n filme” pe străzile din Milano, șoferul era beat și fără permis