in

Rareș Bogdan, copleșit de înjurăturile din partea românilor din diaspora, și-a blocat comentariile pe pagina sa de Facebook

Rareș Bogdan, copleșit de înjurăturile din partea românilor din diaspora, și-a blocat comentariile pe pagina sa oficială de Facebook.

Europarlamentarul PNL, Rareş Bogdan, a fost numit acum mai puțin de o lună noul președinte al organizaţiei PNL Diaspora, potrivit votului dat de conducerea liberală în cadrul Biroului Executiv din 22 martie.

Prim-vicepreședintele partidului condus acum de Nicolae Ciucă a declarat pentru presa din România că Diaspora poate genera peste un milion de voturi, „dintre care cel puțin câteva sute de mii să se îndrepte spre PNL”.

Nu știm pe ce se bazează Rareș Bogdan, dar din zecile de mii de comentarii ale românilor din diaspora, șansele ca organizația să se dezvolte sunt minime, iar șansele partidului să obțină voturi se diminuează drastic.

Rareș Bogdan, copleșit de înjurăturile din partea românilor din diaspora

Copleșit de miile de înjurături primite pe toate paginile unde a apărut știrea, Rareș Bogdan a blocat comentariile pe pagina sa oficială. Practic, nimeni nu-și mai poate exprima părerile sau aduce comentarii la postările pe care le face europarlamentarul.

Vă oferim mai jos doar o mică parte dintre comentariile de pe pagina publicatie noastre, la știrea că Rareș Bogdan e noul președinte al PNL Diaspora. Am ales comentariile care au un limbaj cât de cât mai decent față de multe altele care nu pot fi publicate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 37 In medie: 4.2]

Roma: un ucrainean a aruncat cu vopsea roșie în Ambasada Rusiei

judo ucraina george teseleanu

George Teșeleanu, fost consul onorific al României în Italia, a ajutat 300 de sportivi și antrenori din Ucraina, asigurându-le cazare și bază de antrenament