in

Roma: un ucrainean a aruncat cu vopsea roșie în Ambasada Rusiei


Un ucrainean a aruncat cu vopsea roșie în Ambasada Rusiei. Apoi bărbatul s-a oprit în fața ambasadei, fără a încerca să fugă. A fost arestat de militarii italieni aflați de pază.

Un ucrainean a aruncat cu vopsea roșie în Ambasada Rusiei

Un cetățean ucrainean a aruncat o găleată cu vopsea pe poarta din față, apoi s-a oprit în fața ambasadei fără a încerca să fugă, scrie Roma Today.

Protestul a avut loc în jurul orei 6:30 pe 11 aprilie, în via Gaeta. Bărbatul a aruncat găleata cu vopsea roșie în ambasadă, cu ea a mânjit o parte din intrarea în clădirea diplomatică. Protestatarul a fost oprit de soldații armatei italiene – grenadieri sarzi – aflați în garnizoană permanentă, în cadrul operațiunii „drumuri sigure” în via Gaeta.

Draghi, huiduit de mulțimea furioasă la Napoli: „Nu armelor în Ucraina” – VIDEO

Comentariul Ambasadei Rusiei

Iată comentariu de la Ambasada Federației Ruse în Republica Italiană în legătură cu vandalismul împotriva clădirii ambasadei

„Pe 11 aprilie, la ora 6:20, intrarea în Ambasada Rusiei în Italia a fost atacată cu vopsea.
Poliția a sosit la fața locului. Făptuitorul a fost oprit.
În legătură cu incidentul, a fost trimisă o notă verbală Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Italiene cu solicitarea de a întări măsurile de securitate ale misiunii și de a efectua o anchetă obiectivă asupra incidentului ”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
Roberto Speranza anunță a patra doză în Italia pentru toată populația, din toamnă

Italia, de azi a patra doză pentru bătrâni și fragili. Speranza: „Din toamnă, pentru toată populația”

rares bogdan injurat

Rareș Bogdan, copleșit de înjurăturile din partea românilor din diaspora, și-a blocat comentariile pe pagina sa de Facebook