in

Româncă de 26 de ani, judecată la Roma pentru ”înșelătorie sentimentală”, a câștigat zeci de mii de euro profitând de naivitatea unui italian

Româncă de 26 de ani, judecată la Roma pentru ”înșelătorie sentimentală”, a câștigat zeci de mii de euro profitând de naivitatea unui italian

O tânără româncă în vârstă de 26 de ani va fi judecată la Parchetul din Roma pentru ”înşelătorie sentimentală”, după ce ar fi profitat de naivitatea unui bărbat, pentru a obţine sume importante de bani de la acesta.

Româncă arestată în Austria, a înșelat de zeci de mii de euro mai mulți austrieci, le promitea ”marea dragoste”

Româncă de 26 de ani, judecată la Roma 

Tânăra, Magdalena Tafta, i-ar fi promis bărbatului că vor avea o relaţie şi chiar se vor căsători. Totul însă în schimbul unor sume importante de bani pe care ea le primea de la acesta. În cele din urmă însă femeia l-a părăsit, reuşind să adune de la el zeci de mii de euro.

Viață de infern pentru o româncă din Italia: s-a aruncat pe fereastră pentru a scăpa de violențele la care era supusă

Italianul i-ar fi plătit banii în schimbul cărora primea de la româncă inimioare şi mesaje de dragoste. Uneori, tânăra accepta chiar să iasă la masă cu acesta pentru ca totul să pară şi mai real.

În momentul în care şi-a dat seama că a fost înşelat, bărbatul a depus plângere împotriva româncei.

Potrivit La Repubblica, citată de Observator News, procurorul care conduce ancheta a identificat ceea ce consideră un nou tip de infracțiune, aceea de „înșelătorie sentimentală”.

Faptele româncei, prin care a trimis mesaje de dragoste bărbatului şi îi promitea acestuia o relaţie de lungă durată care să se încheie cu o căsătorie, au fost considerate de anchetatori drept infracţiune, astfel încât au dispus anchetarea femeii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]
Alice Scagni, înjunghiată mortal pe stradă la Genova

Genova, tânără înjunghiată mortal pe stradă în timp ce plimba câinele: fratele ei arestat

rares bogdan presedinte pnl Diaspora

VIDEO – Rareș Bogdan, atacat de români la Milano: „Cum guvernați cu ciuma roșie? Majoritate de hoți”