in

Viață de infern pentru o româncă din Italia: s-a aruncat pe fereastră pentru a scăpa de violențele la care era supusă

Viață de infern pentru o româncă din Italia: s-a aruncat pe fereastră pentru a scăpa de violențele la care era supusă.

Pentru a se salva de agresiunea sălbatică a partenerului ei, a preferat să sară pe fereastră și să încerce să se salveze. Femeia și-a fracturat ambele călcâie, ceea ce a costat-o repauz la pat și tratament pentru 40 de zile, cu consecințe care i-au afectat permanent mersul, scrie Corriere dell´Umbria.

În acea zi, femeia a decis să sară pe geamul de la baie pentru că partenerul o atacase. În rechizitoriu, care este inclus în cererea de trimitere în judecată – audierea preliminară este programată pentru săptămâna viitoare – se arată că ”bărbatul, un bărbat de 57 de ani de origine română, ar fi bătut-o pe femeie cu o violență fără precedent.”

Viață de infern pentru o româncă din Italia

”A lovit-o cu picioarele, pumnii și palmele în cap, lateral și pe tot corpul, aruncând-o la pământ de mai multe ori, trăgând-o de păr, apoi forțând-o să îngenuncheze în semn de umilință și supunere. A continuat să o lovească cu pumnii în față, acoperind-o în același timp cu insulte și amenințând-o cu intenții criminale”, mai scrie în rechizitoriu.

Potrivit plângerii femeii, „toate acestea”, se mai spune în rechizitoriu, s-au întâmplat „sub pretextul presupusei relații a femeii cu vecinul său”.

În timpul acestei agresiuni nebunești, femeia, pentru a se salva, s-a aruncat pe geamul de la baie și a reușit cu greu să ceară ajutorul vecinilor unde lucra ca îngrijitoare.

În acea zi, 20 octombrie 2020, a intervenit poliția, precum și serviciile de urgență 118, care au dus-o pe femeie la spital, unde a fost operată la ambele picioare.

Italia, român prins de carabinieri în timp ce își amenința copilul și soția cu fierăstrăul, arestat pentru violență în familie

A trimis mesaje de amenințare

Bărbatul nu este acuzat doar de rele tratamente, ci și de hărțuire și violență privată. De fapt, el este acuzat și pentru că „a avut un comportament agresiv și intimidant în prezența poliției care a intervenit la fața locului”. Dar acest lucru nu este suficient.

Bărbatul – care în următoarele zile va apărea în fața judecătorului pentru audierea preliminară, Valerio D’Andria – ”a trimis o serie de mesaje conținând insulte și amenințări cu moartea partenerei sale și angajatorului acesteia, pentru a-l forța pe angajator să declare autorităților că rănile femeii erau consecințele unei tentative de sinucidere”.

În rechizitoriu, procurorul Mara Pucci a scris: „Un astfel de comportament i-a determinat pe amândoi să ceară măsuri de protecție din partea autorităților judiciare, precum și ca femeia să fie plasată într-o structură de protecție după ce a fost externată din spital”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.7]
Green Pass va fi eliminat

Italia, cum funcționează Green Pass de duminică, 1 mai și unde va fi încă necesar

turnul pisa din drona

Turist român riscă urmărire penală, ridicase drona lângă turnul din Pisa: ”Voia imagini mai sugestive”