in

Miriam Ciobanu, studentă de 22 de ani, a fost ucisă de o mașină condusă de un șofer beat și drogat, la Paderno del Grappa (Treviso)

  Actualitate Italia – Ucisă de un șofer beat și drogat în Italia – Miriam Ciobanu, o tânără de origine română de 22 de ani, a fost lovită și ucisă de o mașină condusă de un șofer beat și drogat. Femeia mergea pe jos noaptea după ce se certase cu iubitul ei.
Mergea spre casă în miezul nopții, după o ceartă cu iubitul ei, studenta de 22 de ani care la 4.30 dimineața, în Paderno del Grappa (Treviso), a fost ucisă de un Audi S3 condus de un coleg de 23 de ani.

Miriam Ciobanu, tânărul de 23 de ani care a lovit-o și ucis-o este liber. „Alessandro Giovanardi poate lucra, dar nu iese noaptea”

Ucisă de un șofer beat și drogat în Italia

Un impact foarte violent – șoferul spus că a ieșit brusc pe carosabil – care nu i-a lăsat scăpare lui Miriam Ciobanu , studentă universitară. Originar din provincia Udine, fata locuia de câțiva ani cu familia ei în zona Treviso.

În accident, acesta a aterizat mai întâi pe capotă, apoi pe parbriz, zdrobindu-l și fiind catapultată la mulți metri înainte. Când au ajuns sanitarii de la 118, nu au putut decât să-i confirme decesul. Rănit și în stare de șoc, tânărul șofer Audi a fost transportat la spital pentru primele îngrijiri și pentru verificarea stării psiho-fizice. A fost testat pozitiv la alcool, cu o rată mult mai mare decât cea permisă, și la droguri. Se întorcea acasă la San Zenone (Treviso) după ce și-a petrecut seara la o petrecere. El a fost astfel arestat de carabinieri din Castelfranco Veneto , acuzat de omucidere rutieră calificată.

Accident teribil la Reggio Emilia, o mașină a întrat în peretele unei case. Bilanț tragic: 4 morți, din care trei sunt copii

Miriam Ciobanu, studentă cu pasiune pentru cărți și călătorii

Cine era Miriam Ciobanu, 22 de ani, victima teribilului accident mortal care a avut loc în zorii zilei de 1 noiembrie 2022. Originară din Udine, locuia în Onè di Fonte cu tatăl ei. La câțiva pași de mama Adriana și partenerul mamei Michele Barbazza, managerul barului Da Miki din Fietta. În noaptea accidentului trebuia să doarmă acasă la iubitul ei, dar s-au certat și a vrut să meargă acasă. Ea a încercat să-l sune pe tatăl ei la trei dimineața, dar el dormea ​​și nu a auzit telefonul mobil sunând.

Mare pasionată de călătorii. În ianuarie anul trecut, Miriam fusese la Valencia. Și chiar înainte de asta în Alleghe. Pasionată și de frumos, îi plăcea să se machieze și să aibă grijă de aspectul ei. Frumusețe uluitoare. Miriam era studentă. În rucsac, la momentul tragediei, avea un calculator și niște hârtii.

În sat, zvonul dispariției lui s-a răspândit ca focul în câteva minute, lăsând pe toți uimiți. Începând cu primarul din Pieve del Grappa, Annalisa Rampin: «Nu există cuvinte. Îmbrățișez familia în durerea acestei pierderi dramatice. Sunt aproape și de drama pe care o trăiesc băiatul și familia”. La ea se adaugă comentariile celor care au cunoscut-o: «Odihnește-te în pace micuțo. Îmi voi aminti mereu de tine cu zâmbetul pe buze și cu ochii tăi mari și albaștri care străluceau mereu. Nu pot să cred că ți s-a întâmplat. Au fost și multe mesaje de apropiere față de familia tinerei și, de asemenea, față de băiatul de 23 de ani care a lovit-o. Toată lumea le îmbrățișează.”

Italia, român beat a încercat să treacă autostrada, secerat de o motocicletă. Bilanț tragic: doi morți și o fată rănită grav

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3]

Meloni: „Odată cu încetarea obligației de vaccinare, 4 mii de medici revin în serviciu”

Cât costă să fii român în Italia? Familie cu trei copii, cu un singur salariu: „Nu ne lipsește nimic, cred că în România ar fi foarte greu”