in

Miriam Ciobanu, tânărul de 23 de ani care a lovit-o și ucis-o este liber. „Alessandro Giovanardi poate lucra, dar nu iese noaptea”

Actualitate Italia – Tânărul care a ucis-o cu mașina pe Miriam Ciobanu este deja liber. Tânărul, care băuse înainte de accident, a fost eliberat din închisoare și nu va mai putea ieși din casă între orele 19.30 și 5.30.
>>> Miriam Ciobanu, studentă de 22 de ani, a fost ucisă de o mașină condusă de un șofer beat și drogat, la Paderno del Grappa (Treviso)

Tânărul care a ucis-o cu mașina pe Miriam Ciobanu este deja liber

Alessandro Giovanardi este liber. Tânărul de 23 de ani, care a ucis-o pe Miriam Ciobanu, sutendat în vârstă de 22 de ani, lovind-o cu o mașină în noaptea de Halloween, a fost eliberat din închisoare.

Judecătorul a stabilit obligația de a rămâne în municipiul San Zenone degli Ezzelini, dar interdicția de a părăsi locuința noaptea. În timpul zilei poate ieși cu un permis special și poate merge la muncă.

„Nu am văzut-o, a ieșit brusc”, a spus Giovanardi în timpul interogatoriului. Accidentul a avut loc de-a lungul unui drum provincial care duce la Pieve del Grappa. Acum, tânărul de 23 de ani, care a părăsit închisoarea San Bona joi seară, s-a întors acasă și își va putea relua viața. Analizele la care a fost supus au arătat că tânărul șofer avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât limita permisă, iar în sângele său i-au fost găsite urme de canabinoizi.

A fost arestat șoferul care a ucis-o cu mașina pe Diana Zaharie la Cassino și a fugit

„Mă simțeam perfect lucid”

„Conducând, mă simțeam perfect lucid – spusese el – jur că acolo, fata aceea, nu era acolo. În sensul că nu prea am văzut-o: era întuneric, poate aveam viteză un pic prea mult, dar ea a apărut în mijlocul drumului. Am început să frânez abia după impact pentru că era imposibil să-i observ prezența”. Potrivit carabinierilor, Giovanardi circula cu cel puțin 130 de kilometri pe oră. Acum este în libertate, dar nu va mai putea ieși între orele 19.30 și 5.30.

Siena, român cu alcoolemia de 7 ori peste limită, intră pe contrasens și ucide un tânăr de 28 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Jaf la Milano: O româncă însărcinată a bătut un bijutier, pentru a-i fura un lingou de jumătate de kilogram de aur

ambulanza moare in somn

Italia, femeie de 48 de ani, moare în somn deși era aparent sănătoasă și fără nicio boală cronică, familiei nu-i vine să creadă