in

Siena, român cu alcoolemia de 7 ori peste limită, intră pe contrasens și ucide un tânăr de 28 de ani

Actualitate Italia – Beat la volan, a intrat pe contrasens și a ucis un tânăr. S-a întâmplat sâmbără seara la Siena. La volan, un român cu alcoolemia de 7 ori peste limită: a fost arestat. Victima, un tânăr de 28 de ani.

Beat la volan, a intrat pe contrasens și a ucis un tânăr

Stefano tocmai și-a condus iubita acasă, cand a fost ucis de un roman care conducea pe contrasens si poate nici nu-l vazuse, pentru că era atat de beat.

Stefano Sanna se afla în mașina sa nouă, luată în iulie, pe care o conducea cu mândrie pe străzile Sienei. Dar s-a ciocnit cu mașina condusă de un român de 30 de ani, care se urcase la volan beat, avea un conținut de alcool de șapte ori mai mare decât cel permis în sânge, scrie Il Giornale.

Vestea tragediei a șocat Siena. Victima tocmai începuse să lucreze în afacerea de familie, compania „La Magione” din Badesse, specializată în creșterea și producerea brânzeturilor. A ajutat și a avut grijă de animale.

Stefano lucra la firma familiei

Imola, accident mortal cu scuterul, un muncitor român de 42 de ani și-a pierdut viața

Durerea familiei

Vestea că vinovatul este deja în spatele gratiilor nu este satisfăcătoare pentru familie. „Copiii sunt cadoul prețios al zilei de ieri, bucuria zilei de mâine și iubirea pentru totdeauna”, scrisese Sara Moscadelli, mama victimei, pe profilul ei de Facebook în urmă cu doar două zile. Nu mai are lacrimi de când i-au spus că fiul ei a murit.

Condoleanțe au fost exprimate familiei Sanna de către zeci și zeci de cetățeni, care au ajuns la firma Badesse pentru a o îmbrățișa pe Sara Moscadelli și soțul ei. Nu a fost efectuată autopsia, iar cadavrul a fost predat membrilor familiei pentru a organiza înmormântarea.

Român de 37 de ani moare în accident de motocicletă în Brescia, peste o lună urma să fie tată

Dinamica accidentului

Dinamica, reconstituită de poliția rutieră Siena, este clară.

Stefano, locuitor din Monteriggioni, își petrecuse seara sâmbătă cu iubita lui. Apoi și-au luat rămas bun, dându-și o programare a doua zi. În ciuda vârstei de 28 de ani, băiatul era responsabil și știa că este mai bine să plece acasă, pentru că a doua zi dimineața va trebui să înceapă devreme toate activitățile din companie.

Se afla pe drumul Siena-Florenta când a fost lovit în plin de un autoturism, care luase strada „Palio” în sens greșit. Sanna a fost scos de pompieri din mașina boțită și a primit ajutor medical, dar orice încercare de a-l reanima s-a dovedit zadarnică.

Persoana responsabilă de ciocnirea fatală, un român de 30 de ani a fost supus alcooltestului. A fost testat pozitiv: băuse de șapte ori mai mult decât limita permisă. Românul a fost arestat și se află la spital cu numeroase fracturi.

Procurorul din Siena a deschis dosar pentru omor rutier, iar mașinile au fost ridicate pentru efectuarea verificărilor tehnice necesare.

Polițist italian pozitiv la alcool și droguri arestat la Roma, e acuzat că a ucis un tânăr de 20 de ani într-un accident rutier

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
accident mortal imola

Imola, accident mortal cu scuterul, un muncitor român de 42 de ani și-a pierdut viața

Italia, iată când contorul de curent va fi blocat automat. Cazurile stabilite de noua lege a UE 2022/2023