in

Polițist italian pozitiv la alcool și droguri arestat la Roma, e acuzat că a ucis un tânăr de 20 de ani într-un accident rutier

Polițist italian pozitiv la alcool și droguri arestat la Roma, e acuzat că a ucis un tânăr de 20 de ani într-un accident rutier.

Un tânăr, în vârstă de 20 de ani, rezident în cartierul Centocelle din Roma, a fost călcat și ucis marți seară la intersecția dintre Via Prenestina și Raccordo Anulare de un polițist italian, anunță Corriere della Sera.

Tânărul conducea un scuter Honda Sh 300 îndreptându-se spre centru, în timp ce, conform unei reconstrucții inițiale a poliției municipale, polițistul era pe cale să se întoarcă pentru a lua rampa Raccordo.

Ciocnirea a fost foarte violentă, iar tânărul a fost catapultat la câțiva metri în față. Agentul a fost supus testului de alcool și droguri.

Citiți și: Descoperire macabră într-un orășel de pe malul lacului Garda: româncă găsită moartă în portbagajul unei maşini

Locul accidentului

Polițist italian pozitiv la alcool și droguri

Joi dimineață, agenții grupei a cincea Prenestino a poliției municipale l-au arestat pe șoferul Opelului Meriva împotriva căruia se ciocnise tânărul: era un polițist de la poliția feroviară, deja suspendat din funcție, care se oprise pentru a-l ajuta pe tânărul de 20 de ani și apoi fusese însoțit de agenți ai poliției municipale la spital pentru a se supune examinărilor de rigoare.

Miercuri seară, acestea au fost testate pozitiv, iar procurorul însărcinat cu ancheta a dispus arestarea și traducerea sa în închisoare. Cu toate acestea, cercetările continuă pentru a reconstitui cazul.

Polițistul, care, potrivit primelor constatări, a virat la stânga pentru a lua rampa spre Raccordo, făcând probabil o manevră interzisă în acel punct, se află acum la Regina Coeli, fiind acuzat de omucidere rutieră. Până sâmbătă ar trebui să se prezinte în fața gip-ului pentru validarea măsurii. Poliția municipală l-a luat de acasă.

Nu este exclus ca în următoarele săptămâni să fie transferat într-un complex penitenciar rezervat membrilor forțelor de poliție acuzați de infracțiuni sau condamnați.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 5]

Corneliu Zelea Codreanu, subiect de campanie electorală în Italia. „Fratelli d’Italia să se distanțeze de nazi-fascism”

Vaticanul a emis moneda de 20 de euro pentru a face propagandă vaccinării copiilor