in

Vaticanul a emis moneda de 20 de euro pentru a face propagandă vaccinării copiilor

 Știri ItaliaNoua monedă de 20 euro a Vaticanului – Monedele fascinează mulți colecționari, care caută ediția specială sau limitată care ar putea valora o avere. Dar nu este doar o chestiune de valoare, este și un fapt artistic. Recent, și-au făcut debutul noile monede ale Papei Francisc, dedicate mai ales luptei împotriva Covid.

Noua monedă de 20 de euro

Noua monedă de argint de 20 de euro de la Vatican este opera Chiarei Principe și Annalisei Masini.

Tema este pandemia și vaccinul pentru combaterea Covid. Pe fața monedei se află un medic, o asistentă și un băiat care este supus administrării vaccinului. Valoarea monedei? Online este cam 200 de euro.

Papa: „Vaccinarea, obligație morală”

Papa Francisc a subliniat în repetate rânduri importanța vaccinurilor pentru a contracara răspândirea Covid, subliniind faptul că îngrijirea sănătății este o „obligație morală”, așa că este important să „continuăm efortul de imunizare chiar și a celor mai sărace popoare”. 

Dar moneda de 20 de euro nu este singura monedă nouă pe care Vaticanul a emis-o în ultima perioadă, scrie tgcom24.mediaset.it

Vaticanul a început o campanie de vaccinare a persoanelor fără adăpost din Roma

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
accident roma

Polițist italian pozitiv la alcool și droguri arestat la Roma, e acuzat că a ucis un tânăr de 20 de ani într-un accident rutier

Român de 24 de ani mort la Trento, judecătorul: „Investigați legătura cu vaccinul”