in

Român de 24 de ani mort la Trento, judecătorul: „Investigați legătura cu vaccinul”

Știri Italia – Tânăr român mort la Trento, judecătorul cere cercetarea legăturii decesului cu vaccinul, respingând cererea procurorilor de clasare a cazului. Traian Calancea a murit la vârsta de 24 de ani în octombrie anul trecut, în urma unei hemoragii cerebrale.

Tânăr român mort la Trento, judecătorul cere cercetarea legăturii decesului cu vaccinul

„Boala bruscă” a spus medicul care a intervenit. Dar ieri, 24 august 2022, Judecătorul de instrucție din Trento a respins cererea de revocare din partea Procuraturii și a dispus cercetări pentru a stabili corelația dintre deces și vaccinare.

Avocatul Renate Holzeisen declară publicației „La Nuova Bussola Quotidiana”: „Decizie care va face școală, procurorul a negat constatările fundamentale și din cauza unui conflict de interese. Acum vom putea demonstra corelația și acțiunea intenționată a medicilor”.

Traian a murit la zece zile după prima doză Pfizer. Mama îndurerată cere anchetă

Traian tocmai se vaccinase

Traian Calancea avea doar 24 de ani când a murit, în octombrie anul trecut în urma unei hemoragii cerebrale masive.

Medicii au declarat în grabă moartea sa drept „boală bruscă”, așa cum s-a întâmplat cu mulți în starea lui care tocmai primiseră vaccinul.

Calancea, prima sa doză (Pfizer) o primise în Trento, orașul său, cu zece zile înainte ca mama sa să-l găsească inconștient în camera lui. A fost nevoie de 10 luni pentru a convinge un judecător că acel deces trebuie investigat pentru a găsi o corelație între vaccin și hemoragia cerebrală.

Bătălia mamei lui Traian pentru adevăr

Datorită încăpățânării mamei tânărului și a avocatului acesteia, avocata Renate Holzeisen din Bolzano, ieri s-a obșinut o victorie importantă la tribunalul din Trento. Judecătorul a acceptat opoziția la cererea de clasare prezentată de Procuror și a dispus ancheta privind cauzalitatea, legătura dintre injecție și moartea lui Traian.

Vaticanul a emis moneda de 20 de euro pentru a face propagandă vaccinării copiilor

Iată ce a declarat avocata Renate Holzeisen

„La ședința în fața judecătorului de instrucție din 5 iulie am prezentat mai multe studii științifice lansate pe plan internațional care arată că hemoragiile, inclusiv cerebrale, dar nu numai, la persoanele tratate cu aceste seruri experimentale sunt semnificativ mai mari decât la restul populației. Este un indiciu foarte puternic al unei corelații între inoculare și hemoragia cerebrală masivă.”

Băiatul era sănătos?

„Da, studia Economie și Comerț, avea o viață foarte normală, era foarte sportiv, dar din examenul de autopsie a reieșit că are un anevrism, care a izbucnit provocând hemoragie.”

Și acesta ar fi putut fi un factor de risc?

„Acum există întotdeauna studii științifice care arată că aceste seruri mRna provoacă creșteri bruște ale tensiunii arteriale. La fel ca atâția tineri, Traian avea un anevrism în creier de care nu era conștient. Se poate ajunge cu ușurință la bătrânețe în aceste condiții, dar ceea ce trebuia stabilit este de ce anevrismul s-a rupt chiar și la o vârstă fragedă.”

Ați bănuit vaccinul?

„Literatura științifică este clară, motiv pentru care consultanții Parchetului din Trento ar fi trebuit să treacă prin ruptura anevrismului ca o consecință mecanică naturală a creșterii presiunii vasculare, dată tocmai de așa-zisul vaccin.”

Ce ați cerut?

„Teste specifice au vizat găsirea proteinei spike în organism și în zona anevrismului, dar acest lucru ne-a fost refuzat de consultanții parchetului, dintre care unul se află în conflict de interese.”

La cine vă referiți?

„Este în proces. Profesorul Ugo Moretti se află într-un conflict de interese foarte serios, deoarece este responsabil cu farmacovigilența pentru regiunea Veneto și provincia Bolzano. Consultanții au declarat că ei, la Universitatea din Verona, nu ar putea să susțină examenul pe care l-am cerut.„

Și de fapt?

„De fapt, aceste teste sunt posibile și în Italia, dar, în orice caz, am obținut deja disponibilitatea Institutului de Medicină Legală din Kiel, Germania. Totul inutil.”

Proteina spike și hemoragia

Ce elemente aveți să bănuiți că proteina spike din creier poate fi responsabilă pentru hemoragie?

„Știm că mRna încapsulat în aceste nanoparticule călătorește în tot corpul și traversează bariera sânge/creier. Odată înăuntru, ei creează în mod necontrolat proteina Spike, producând un dezastru.”

Acum, însă, judecătorul de instrucție vă oferă posibilitatea de a continua ancheta. Veți cere să investigați și prezența de spike?

„Da, dar trebuie făcut cu maximă urgență.”

Nu e prea târziu astăzi?

„Nu, noi ceruserăm deja la momentul autopsiei sa punem o anumita cantitate de țesut pe gheață ca sa fie conservată, evident că trebuie să ne grăbim, motiv pentru care imediat vom face o altă cerere cu maximă urgență. Va fi trecut un an de la moartea lui, în octombrie.”

Obținerea autopsiei

Apropo de autopsie. A fost ușor să o obțineți?

„Nu, mama le explicase medicilor care au intervenit acasă că Traian făcuse vaccinul de zece zile, dar cu toate acestea raportul vorbește de „boală la domiciliu”.

„Incredibil, aceasta nu poate fi o cauză medicală specifică de deces, compania de sănătate este obligată printr-o farmacovigilență foarte atentă să caute toate cauzele, în schimb sanitarii au dat imediat undă verde înmormântării băiatului. A trebuit să intervin direct la Parchet cu o plângere specifică în care se explică că ne confruntăm cu un dosar care impunea și deschiderea unui dosar de către Procuror.”

Româncă de 45 de ani, moartă subit în locuința ei din Chieti, cadavrul găsit de soțul ei

La ce sperați acum?

„Există încă premise pentru o condamnare penală. Traian a fost inoculat într-un centru de vaccinare pe parcursul unei zile „Open day” și printr-o simplă călătorie . Totuși, orice administrare a unui vaccin necesită prescripție medicală ca o condiție esențială în conformitate cu articolul 13 din codul deontologic al medicilor în care medicul trebuie să informeze pacientul cu privire la riscurile asociate tratamentului pe care urmează să-l efectueze.”

Și nu s-a făcut?

„Dar imaginați-vă, ai ajuns acolo cu mașina, nici nu ai coborât și ți-ai oferit brațul de pe geam.

Dar mai mult. Încălcarea regulamentului comunitar 507 din 2006 în baza căruia medicamentele pot fi autorizate condiționat în anumite condiții, inclusiv informarea pacientului. Nimic din toate acestea nu s-a făcut.”

Credeți că decizia magistratului de instrucție poate „face școală” în drept?

„Așa cred și sper. Aceste morți nu pot rămâne nepedepsite.”

Moarte subită la Treviso, Stefano Pasin moare la 44 de ani

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 26 In medie: 4.5]

Vaticanul a emis moneda de 20 de euro pentru a face propagandă vaccinării copiilor

influencer italia

Italia, ”influenceri” cu venituri de 400.000 de euro în doi ani, figurau ca șomeri și încasau venitul de cetățenie