in

Traian a murit la zece zile după prima doză Pfizer. Mama îndurerată cere anchetă

Traian Calancea, 24 ani, student la Facultatea de Economie din Trento, a fost găsit decedat în apartament, în urmă cu o săptămână. Tânărul moldovean a murit subit, din cauza unei hemoragii cerebrale, la zece zile după ce a fost vaccinat cu prima doză de vaccin Pfizer. Autoritățile italiene au deschis o anchetă.

Traian Calancea lasă în urmă o mamă îndurerată. Femeia l-a găsit mort în casă, miercuri, 20 octombrie, și a depus plângere pentru a afla de ce a murit, iar procurorii au deschis un dosar de omor din culpă.

Sanremo, tânăr de 18 ani internat la 15 zile după vaccin. „M-ați nenorocit”

Tânărul de 24 de ani a mers pe 10 octombrie la un drive-thru din San Vincenzo di Mattarello, unde a fost injectat cu prima doză de vaccin Pfizer. Nu a avut reacții adverse. Acesta lucra la o agenție imobiliară, studia la Facultatea de Economie și își ajuta familia, scrie Il Giorno.

La zece zile după vaccin, după o zi de muncă s-a dus acasă, apoi a așteptat ca tura mamei sale să se termine. La ora 22 trebuia să o ia cu mașina din fața spitalului San Camillo, dar băiatul nu a mai venit.

Femeia l-a găsit fără suflare în casă, a chemat ajutor de urgență, dar, din nefericire, era prea târziu.

Autopsia a fost efectuată de un medic de la IML al spitalului din Verona. Discutăm despre prima anchetă din Trentino care investighează posibila legătură dintre un deces și vaccinarea anti-COVID-19.

Ancheta în cazul morții fulgerătoare a lui Traian va dura cel puțin câteva săptămâni. Avocatul mamei îndurerate spune însă că este scandalos că femeia a fost nevoită să apeleze la serviciile sale, pentru a obține efectuarea autopsiei fiului ei.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 27 In medie: 4.3]
pasaport genul x

A fost emis PRIMUL pașaport pentru o persoană care nu se identifică nici ca bărbat, nici ca femeie

claudia bichis succes

Secretul succesului unei românce de 19 ani din Verona: ”Mănâncă sănătos și menține-te în formă”