in

Secretul succesului unei românce de 19 ani din Verona: ”Mănâncă sănătos și menține-te în formă”

Inteligentă, frumoasă și cu foarte multă ambiție – sunt cuvintele care o caracterizează pe Claudia Bichiș, o tânără de 19 ani din Verona, care dorește o carieră de model dar nu trece studiul pe loc secundar. A participat cu succes la diferite concursuri de frumusețe din Italia dar studiază la facultatea de drept.

Într-un interviu exclusiv pentru Gazeta Românească, Claudia ne vorbește despre pasiunile ei dar ne dezvăluie și care sunt secretele succesului ei. Mănâncă sănătos și menține-te în formă”, transmite ea un mesaj fetelor de vârsta ei care își doresc o carieră asemănătoare.

Te rugăm să te prezinți în câteva cuvinte cititorilor noștri

Sunt Claudia Bichis, am 19 ani si locuiesc la Verona în Italia. Sunt studentă în anul I la Drept și, în același timp, fac parte din lumea modei. Scopul meu este să devin avocat dar și model profesional internațional.

Ai participat de curând la un concurs de frumusețe dar nu este singurul, ce poți să ne spui despre activitatea ta legată de aceste evenimente?

Am început să particip la aceste concursuri de frumusețe acum 2 ani și nu m-am oprit de atunci. Mereu am reușit să ajung între primele locuri și, de asemenea, să termin în finală. Este o experiență unică și foarte distractivă, am ocazia să cunosc mulți oameni și să-mi cresc profesionalismul. Peste 2 ani aș vrea să particip la Miss Italia sau chiar la Miss România.

Care a fost motivul care te-a determinat să participi?

Principalul motiv a fost familia mea. Mi-au fost aproape de la început și m-au încurajat să încerc experiențe noi. Erau încrezători în abilitățile mele și că voi realiza lucruri grozave. Acum este așa și mă bucur de asta.

Pe lângă concursuri, ai intrat anul acesta și la facultate, cum reușești să combini timpul între studiu și pregătirile pentru concursuri?

De asemenea, acord o mare importanță studiului, dar reușesc să mă împart între studiu și modă. De obicei nu fac mai mult de 2 concursuri pe lună, așa că nu ocupă atât de mult spațiu. Încerc să-mi las weekendul pentru competiții și restul pentru facultate și gimnastică, ceea ce este foarte important pentru concursuri.

Cum îți vezi viitorul în cazul în care vei urca tot mai sus pe podium prin aceste concursuri?

Scopul meu este să merg din ce în ce mai sus, folosesc și competițiile ca rampă de lansare pentru lumea modei. Aș vrea să pot deveni un model internațional și sa reprezint mari case de modă.

Știm că foarte multe adolescente visează să ajungă modele iar unele punând chiar la risc sănătatea, anorexia fiind o problemă cu care ne confruntăm tot mai mult în mijlocul noilor generații, cum vezi tu acest lucru și cum ai sfătui tinerele generații?

Este absolut important să protejezi sănătatea și trebuie să știți că pentru a deveni model nu este necesar sa te oprești din mâncat și să slăbești. Desigur, este important să ții o dietă, dar în anumite limite. Mănâncă sănătos și menține-te în formă, ceea ce toată lumea face în mod normal. Trebuie să-ți apreciezi corpul. De exemplu eu nu am schimbat niciodată nimic în rutina mea.

Singurul lucru pe care mi l-au recomandat este să fac sport și să mănânc sănătos.

Care crezi că este cheia succesului sau care sunt calitățile care trebuie să le îndeplinească o aspirantă Miss?

Pasiunea în primul rând. Trebuie să-ți placă ceea ce faci și trebuie să creezi armonie cu oamenii care te observă. Trebuie să faci din lumea modei lumea TA. Este important să demonstrezi că ești tu însuți, fără nicio teamă. Demonstrează că ceea ce faci, o faci pentru că îți place cu adevărat!

Un mesaj de încheiere?

În primul rând aș vrea să mulțumesc tuturor persoanelor care mi-au fost mereu aproape ,la fel ca familia mea, și care mă susțin în continuare.

Sunt mândru că sunt româncă deși sunt departe de casă, dar cu siguranța port în suflet această mândrie.

As vrea sa las un mesaj pentru fetele care vor sa intre in lumea modei: aveți încredere în voi! Este o strada lungă și complicată de întreprins dar cu mari satisfacții.

un articol de Adriana Weissenbacher – Ancona

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 7 In medie: 3.6]
traian mort prima doza

Traian a murit la zece zile după prima doză Pfizer. Mama îndurerată cere anchetă

infectii italia

Italia, creştere bruscă a infecţiilor. „Trebuie să-i convingem să se vaccineze”