in

Italia, medic de 36 de ani mort de Covid: fusese vaccinat cu Johnson & Johnson

Fusese vaccinat cu doză unică, dar administrarea vaccinului nu l-a protejat.

Înmormântarea lui Gianluigi Piegari, medicul 118 care a murit de Covid la vârsta de 36 de ani, a avut loc sâmbătă la ora 15 la Catedrala San Pancrazio din Albano Laziale.

medic vaccinat mort covid

Fusese vaccinat cu Johnson & Johnson, dar administrarea vaccinului nu l-a protejat de contagiune și moarte legate de complicațiile coronavirusului.

Se pare că a contractat Coronavirus după o intervenție la domiciliu, la sfârșitul lunii august, într-o casă în care era un pacient pozitiv.

Piegari, care avea să devină tată peste patru luni, a fost internat în secția de terapie intensivă a spitalului Columbus Gemelli.

A încetat din viață pe 22 septembrie, după aproximativ o lună în care s-a luptat cu toată puterea într-un pat din secția de terapie intensivă, scrie Roma Today.

Alessandro, 51 de ani, moare la trei zile după vaccin. Legistul: „Nu are legătură”

A lucrat pe ambulanțele 118 și avea un cabinet medical în Albano Laziale.

„La aflarea veștii tragice despre moartea prematură a doctorului Piegari (Gigi), Consiliul de administrație, personalul administrativ și personalul se alătură familiei și se asociază cu durerea celor dragi în memoria profesionistului și prietenul Gigi”- sunt cuvintele colegilor de la Ambulanze Florida Care.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 16 In medie: 4.6]
bonus Covid Italia

Italia, bonus Covid de 1600 de euro: termenul limită, cine are dreptul și cum se obține

romanca furt 47.000

Italia. O româncă a fugit cu 47.000 de euro şi bijuterii valoroase din casa unui prieten care o ajuta