in

Alessandro, 51 de ani, moare la trei zile după vaccin. Legistul: „Nu are legătură”

Alessandro Cavarretta, 51 de ani, din localitatea Mira (Venezia) a murit la 3 zile după vaccin. Legistul care a efectuat autopsia a stabilit că nu există coerlare între moarte și vaccin, dar membrii familiei sunt sceptici.

Nu există o corelație evidentă între prima doză de vaccin Covid și deces. Asta reiese din autopsia efectuată de legistul Guido Viel pe corpul lui Alessandro Cavarretta, 51 de ani din Mira, care a murit la trei zile după inoculare.

Alessandro mort vaccin

Examinarea nu ar fi arătat, în special, semne de tromboză sau tromboembolism care, în unele cazuri, ar putea sugera unele reacții adverse posibile, dar rare, la vaccin, scrie Corriere del Veneto.

„Vaccinurile nu sunt sigure”. Laureatul Nobel Luc Montagnier explică riscurile imunizării în masă

Membrii familiei continuă lupta

O constatare care i-a lăsat pe membrii familiei lui Cavarretta foarte nedumeriți, reprezentați de avocatul Matteo Scussat și care cer acum să facă lumină deplină.

O primă cerere a venit imediat după moartea tânărului de 51 de ani, când fratele său a depus o plângere la Parchetul de la Veneția prin intermediul avocatului.

Procurorul Giovanni Gasparini a deschis o anchetă tocmai pentru a clarifica cauzele morții.

Pordenone, Marco moare la 36 de ani. „Mă doare capul, mă culc”. Abia făcuse a doua doză

Noi examene în zilele următoare

Dacă primele rezultate par să fi exclus o corelație între prima doză de vaccin anti-Covid și moartea umană, aceasta din urmă ar putea fi atribuită unei probleme cardiace. Dar familia vrea adevărul.

Informații noi sunt așteptate în termen de o lună. În timpul autopsiei au fost prelevate și unele țesuturi și acum laboratoarele analizează, dar procedura durează.

Între timp, anchetatorii examinează toate detaliile istoricului medical al bărbatului de 51 de ani, în timp ce carabinierii au confiscat un flacon de vaccin aparținând aceluiași lot ca cel administrat lui Cavarretta.

Femeie antivaccin moare la 39 de ani la Milano, întreaga familie este infectată

Ce spun rudele

Mama lui spusese că febra a crescut la 39 în câteva ore.

«Și a doua zi a fost obosit, epuizat – și-a amintit cumnata lui Alessandro – s-a străduit să vorbească, a mâncat puțin și a simțit umflături la nivelul membrelor. Când m-am dus să-l văd, am observat că piciorul drept era puțin roșu și a doua zi au apărut alte semne, chiar și pe frunte, ca vânătăi … „.

Cavarretta s-a adresat medicului generalist care, din nou conform celor raportate de membrii familiei, nu ar fi găsit niciun element de îngrijorare în starea bărbatului de 51 de ani,.

Medicul de familie a presupus că umflăturile au legătură cu faptul că bărbatul era supraponderal și făcea puțină mișcare. Din acest motiv i-ar fi prescris un diuretic și apoi l-ar fi trimis acasă.

Trei zile mai târziu, Alessandro Cavaretta a murit.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 85 In medie: 3.9]
Fregene viol român

Fregene, se îmbată și își violează partenera, român de 35 de ani arestat

green pass

Italia: amenzi de până la 1.000 euro pentru încălcarea regulilor privind Green Pass-ul la locul de muncă