in

„Vaccinurile nu sunt sigure”. Laureatul Nobel Luc Montagnier explică riscurile imunizării în masă

„Nu sunt împotriva vaccinurilor, mi-am dedicat toată viața cercetării lor. Le consider foarte importante în tratamentul bolilor transmisibile și al epidemiilor, dar sunt împotriva produselor nesigure”.

Luc Montagnier, biolog și virusolog francez, care în 2008 a primit Premiul Nobel pentru medicină, o spune fără ocolișuri: „Sunt nesigure!” Vaccinurile disponibile în prezent împotriva Covid sunt încă înconjurate de multe întrebări, prea multe pentru a continua cu o imunizare în masă.

Intervievat de Margherita Enrico și în paginile ziarului „La Verità”, Montagnier a subliniat cum, până în prezent, efectele vaccinurilor sunt încă în mare parte „necunoscute”.

Terapie genică

„Un vaccin poate fi considerat sigur numai după o perioadă de testare mult mai lungă. Această campanie de vaccinare a fost realizată cu erori științifice și medicale, care au agravat situația.

Vaccinurile conțin de obicei virusul atenuat care, atunci când este injectat, stimulează sistemul imunitar într-un mod blând.

Majoritatea vaccinurilor administrate pentru combaterea acestei pandemii sunt terapia genică care servește la stimularea producției de proteine ​​în celulele noastre.

Este un sistem pe care îl consider nenatural, deoarece face ca materialul genetic nou să fie introdus în genomul nostru.”

Consecințe pe termen lung

„Avem celule specializate în organism numite celule imune, care, de la sine, sunt capabile să producă anticorpi. Aceste vaccinuri perturbă organizarea naturală a corpului. Proteina virusului care îi permite să atace are o dublă funcție despre care nimeni nu vorbește: este, de asemenea, o neurotoxină.

La persoanele care nu au avut încă timp să producă anticorpi, această proteină ar putea afecta inima, creând miocardită care pune viața în pericol.

Dar această proteină poate trece și bariera hematoencefalică și odată ajunsă la creier, care nu mai este protejată, poate provoca probleme cerebrale grave. Aceasta legat de consecințele imediate”.

Lu Montagner Nbel vaccinuri nesigure

Iar consecințele pe termen lung pot fi mai grave decât cele investigate până acum:

„Cea mai frecventă reacție este tromboza cauzată de coagulare datorită agregării trombocitelor care poate apărea chiar și după luni de zile de la administrare.

Dar, în ciuda vaccinului, virusul găsește și o modalitate de a influența informația prionilor, particulele infecțioase doar proteice.

Structura proteinelor se schimbă, cu efecte necunoscute pe termen lung ”.

Alessandro, 51 de ani, moare la trei zile după vaccin. Legistul: „Nu are legătură”

Vaccinul nu protejeaza de transmitere

Montagnier a subliniat apoi că chiar și vara trecută, în ciuda absenței vaccinurilor, situația s-a îmbunătățit.

„Chiar și vara trecută, chiar și fără vaccinuri, infecțiile scăzuseră. Vaccinul, după cum știm, nu ne protejează de transmiterea virusului.

Nu ar trebui să fim vaccinați în timpul unei pandemii, deoarece virușii se schimbă pentru a scăpa de sistemul nostru imunitar. Natura, chiar și față de viruși, știe să creeze armonie.

Dacă virusul nu ar fi fost manipulat de vaccinuri, cred că s-ar fi slăbit deja. Variantele naturale sunt consecința armoniei unor secvențe matematice precise.”

Femeie antivaccin moare la 39 de ani la Milano, întreaga familie este infectată

Vaccinații, în pericol

„Ultimele variante sunt favorizate de răspândirea vaccinurilor, nu este adevărat că cei vaccinați sunt mai protejați de variantele noi și agresive.

Persoanele vaccinate sunt mai susceptibile de a fi atacate de variante, sunt mai expuse riscului decât cele nevaccinate. Dacă autoritățile nu o înțeleg, ne vom confrunta cu o catastrofă”.

Decât să susținem în continuare nevoia de vaccinare cu campanii mass-media puternice, ar fi mai bine să oferim cetățenilor un alt tip de informații, spune laureatul Nobel:

„Oamenii trebuie să știe că această boală se tratează, se vindecă, Covidul nu este o boală incurabilă așa cum încearcă să ne facă să credem. Chiar și persoanele infectate cu varianta Delta se pot recupera, există inhibitori specifici. Companiile farmaceutice ar trebui, de asemenea, să se angajeze în cercetarea acestor inhibitori, nu doar a vaccinurilor ”.

Vaccinarea copiilor

Iar despre vaccinarea copiilor, Montagner este drastic: «Trebuie să abandonăm această idee nebună. Copiii nu sunt vectori pentru răspândirea virusului, dar dacă au fost vaccinați, în timp ar putea apărea efecte secundare importante, precum cele pe care le-am menționat mai devreme».

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 69 In medie: 4.5]
nicolae stan candidat mistebianco

Nicolae Stan candidează la Misterbianco, în Sicilia: ”Asta înseamnă o egalitate a drepturilor noastre în țara în care trăim”

vouchere vaccinare

Vouchere pentru vaccinare! CÂT primesc românii care acceptă să se imunizeze