in

Giulia, 16 ani, moare a doua zi după vaccin. „Am găsit-o inconștientă pe canapea”


O fată de 16 ani din localitatea Bastiglia, provincia Modena, a murit a doua zi după a doua doză de Pfizer.

„Giulia a visat să poată lucra în străinătate în domeniul roboticii”.

Durere cumplită a mamei Oxana și ale tatălui Lorenzo, care și-au pierdut singura fiică la vârsta de 16 ani.

„A murit la șaisprezece ore după a doua doză de vaccin”, explică mama fetei, potrivit Il Resto del Carlino.

moare 16 ani vaccin

Plângere la procuratură

A doua zi după moartea Giuliei Lucenti, părinții nu dau vina pe cea de-a doua doză de Pzifer, „inoculată miercuri la ora 17.45 în Castelfranco”.

Dar ei vor să facă lumină asupra morții premature a fetei lor și au depus o plângere la Procuratură. Procurorul a dispus autopsia.

Joi 9 septembrie, cu puțin înainte de ora 15, mama a fost cea care și-a găsit fiica inconștientă pe canapea acasă, după ce s-a întors acasă de la serviciu.

Când a sosit ambulanța 118 pentru fată, din păcate, care suferea de la naștere de o afecțiune a inimii, nu mai era nimic de făcut.

„Niciun doctor nu a spus că nu trebuie să facă vaccinul. Giulia, cu inteligența ei strălucitoare, a subliniat că este un vaccin anomal în comparație cu celelalte, întrucât rapelul a fost într-un timp scurt, dar nimic mai mult.

I-am propus să amâne, dar mi-a spus: „Mamă, nu vreau să fac vaccinul și știi că mi-e frică de ac, dar oricum trebuie să îl fac, trebuie să încep școala”, a mai povestit mama fetei.

Visa să studieze robotica

Giulia era nerăbdătoare să revină la școală, la Institutul Galilei din Mirandola, unde ar fi urmat o clasă de „automatizare robotică”.

Giulia a murit în casa ei din Bastiglia, în via XXV Aprile, oficial de stop cardiac.

Moartea ei a stârnit o emoție profundă în întreaga comunitate.

Primarul Bastigliei, Francesca Silvestri, care joi plecase pentru câteva zile de vacanță, s-a întors și a proclamat doliu de oraș. Evenimentele programate în localitate au fost anulate. „

Giulia este a treia tânără din comunitatea noastră care ne-a părăsit prea devreme. Durerea este mare, nu există cuvinte”

Tânăra, care se afla sub supraveghere medicală tocmai ca urmare a patologiei sale congenitale, era în stare bună de sănătate.

Alessandro, 51 de ani, moare la trei zile după vaccin. Legistul: „Nu are legătură”

După a doua injecție

„După prima injecție nu a avut niciun disconfort – spune tatăl ei – și în orice caz miercuri am avut grijă să informez vaccinatorul despre patologia Giuliei.

După a doua injecție, fiica mea a avut-o o ușoară durere în braț, iar când am vorbit cu ea la telefon, în jurul orei 13.30 – își amintește tatăl tulburat – mi-a spus că se odihnea pe canapea.

Am mers apoi la medicul de familie și când Oxana s-a întors de la serviciu m-a alertat. Doctorul și cu mine am fugit imediat acasă, dar din păcate … „.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 2.7]
somalez rimmini

Un refugiat somalez a înjunghiat un băiețel de 6 ani și alte patru persoane, la Rimini

batrana violata politist palermo

Palermo, a violat o femeie de 90 de ani: fost polițist local condamnat