in

Italia. O româncă a fugit cu 47.000 de euro şi bijuterii valoroase din casa unui prieten care o ajuta

O româncă, în vârstă de 27 de ani, a furat din casa prietenului care o găzduia în oraşul italian Ferarra, în Emilia-Romagna, suma de 47.000 de euro şi bijuterii de mare valoare.

Femeia a fugit şi este acuzată acum de furt, iar poliţiştii italieni au deschis o anchetă şi împotriva prietenului acesteia pentru a afla motivul pentru care deţinea în casă o sumă atât de mare de bani, în numerar.

Klaus Iohannis și manelistul Sorinel Puștiu, fotografie împreună la New York. “Şi-a făcut reclamă cu tine!”, spun fanii

Conform publicaţiei Il Resto del Carlino, femeia avea probleme financiare, neavând posibilitatea să-şi plătească chiria, şi a fost primită în casă de prietenul de origine pakistaneză, în vârstă de 36 de ani, care era convins că face o faptă bună. Tânăra din România nu a apreciat gestul şi s-a folosit de ocazie pentru a-i fura gazdei banii şi bijuteriile. Victima a denunţat imediat incidentul la Poliţie.

Agenţii echipei mobile din Ferarra au demarat cercetările în acest caz. Poliţiştii au stabilit că un român în vârstă de 40 de ani este complicele tinerei. Cel mai probababil, cei doi s-au înţeles să comită furtul, iar românca a minţit în legătură cu problemele financiare pentru a fi primită în casă de amicul său pakistanez. Cei doi români au fost daţi în urmărire.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.5]
medic vaccinat mort covid

Italia, medic de 36 de ani mort de Covid: fusese vaccinat cu Johnson & Johnson

mistreti roma

Invazie de mistreţi în Roma. „NU e posibil! Mi-e teamă să merg pe trotuar”