in

Româncă din Italia denigrată pe Facebook, cere daune de 5.000 de euro

O româncă angajată în Italia a deschis un proces împotriva unei femei despre care spune că „o denigrează”.

„Mi-a fost încălcat dreptul la onoare și la demnitate”, a declarat reclamanta în cererea adresată instanței de judecată.

Femeia a dat-o în judecată pe actuala soție a fostului ei iubit. Reclamanta le-a cerut magistraților să o oblige pe „rivala” în dragoste la plata unor daune morale.

Reclamanta a cerut obligarea pârâtei la plata sumei de 5.000 de euro, pentru atingerea adusă dreptului la onoare, demnitate, reputație, imagine și viață privată și la postarea pe pagina proprie de Facebook a unui anunț prin care să-și prezinte scuzele publice adresate reclamantei.

Eu am avut o relație de concubinaj cu actualul soț al pârâtei, pârâtă care folosește pagina de Facebook sub pseudonimul «A.I.F.».

Ucisă la prima întâlnire de un bărbat pe care îl cunoscuse pe Facebook

Nu am păstrat legătura cu fostul concubin, dar soția acestuia, pârâta din acest dosar duce o campanie de denigrare la adresa mea pe rețeaua Facebook, astfel cum rezultă din înscrisurile atașate la dosar.

Astfel, ea mă prezintă ca fiind o femeie de moravuri ușoare, situație care nu poate fi mai departe de adevăr, deoarece eu sunt în prezent angajată cu carte de muncă în Italia, îmi asigur singură cele necesare existenței și nici nu am vreo legătură cu persoana pârâtei.

Cu toate acestea, pârâta și alte persoane din anturajul acesteia continuă denigrarea mea pe Facebook”, a precizat femeia în fața instanței, potrivit BZI.ro.

Instanța din Iași a respins cererea formulată de reclamantă, dar decizia nu este definitivă.

ITALIA

Jesi, elev român bătut și umilit la școală, filmul ajunge pe Facebook: ”Romeno di merda”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 4]
diana sosoaca dictatura

Certificatul verde a încins spiritele în Parlament. Şoşoacă: „Asta e dictatură!”

iohannis sorinel pustiu

Klaus Iohannis și manelistul Sorinel Puștiu, fotografie împreună la New York. „Şi-a făcut reclamă cu tine!”, spun fanii