in

Sanremo, tânăr de 18 ani internat la 15 zile după vaccin. „M-ați nenorocit”

Sanremo, un tânăr de 18 ani a fost internat la 15 zile după vaccin pentru un sindrom neurologic. Direcția de Sănătate locală (ASL) „Investigații în curs privind posibilele corelații”

Povestea tânărului de 18 ani Riccardo Ventre din Sanremo internat de urgență în Neurologie din cauza sindromului Guillain-Barré stârnește multe discuții, scrie sanremonews.it.

Băiatul asociază ceea ce s-a întâmplat cu administrarea primei doze de vaccin Pfizer. La 15 zile de la vaccinul Covid-19, tânărul nu-și mai simțea picioarele și nu se poate ridica.

Tânărul este salvator la ASL și scrie că a fost vaccinat pentru a continua lucrul la ambulanțe și pentru a evita testele la fiecare 48 de ore.

Acum Ventre este internat și sub observație cu dureri severe și vorbește despre spitalizarea sa pe profilul său de Facebook cu videoclipuri și postări, folosind cuvinte extrem de dure.

Pozitiv și asimptomatic, Carlo, 57 de ani, moare după vaccin. Familia cere adevărul

Despre caz, ASL 1 Imperia a raportat „Investigații sunt în desfășurare pentru a verifica eventuale corelații cu vaccinul. Momentan nu excludem nimic. Ieri a fost semnalat cazul la AIFA. Tânărul este tratat la secția de neurologie Imperia”.

„Blestemați”

De pe patul de spital, Riccardo Ventre a postat un mesaj dur pe pagina sa de Facebook.

«Blestemați fii de cățea…..
4 zile in spital și inca nu stiu cat voi ma sta….
Din cauza voastra și a acestor vaccinuri de rahat, mi-am luat vaccinul sa merg in continuare in ambulanta ca sa nu fac un tampon la 48 de ore….
Si dupa 15 zile de la vaccin nu mi-am mai simtit picioarele, ma dor si nu ma pot sta in picioare…. Suntem abia la inceput….. 😓😓😡 Mi-au gasit o boala gravă a nervilor din cauza vaccinului.
La naiba cu voi și cu vaccinurile voastre de rahat…
NU VĂ VACCINAȚI …….
Să se ducă toti la naiba…
Să moară toți de la primul până la ultimul guvern de rahat…
Sunt aici din cauza voastră, nenorociților ….. 😡😡😡😡»

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 49 In medie: 4.1]
depopulare romania

Depopulare masivă în România în ultimii 30 de ani. Cine ne va plăti pensiile

consulat itinerant cosenza

Consulat itinerant pentru românii din Reggio Calabria și Cosenza