in

Vaccinarea cu a TREIA doză în Italia: „Din ianuarie!”

Italia pregăteşte a treia doză de vaccin anti-Covid pentru a ajuta la limitarea răspândirii noilor variante, a declarat marți un oficial guvernamental.

„Cel mai probabil, o a treia doză va fi necesară pentru toată lumea”, a declarat adjunctul ministrului Sănătății, Pierpaolo Sileri, pentru Radio Capital, conform The Local.

Declarațiile sale au venit în urma afirmaţiilor președintelui Institutului Național de Sănătate ISS, Silvio Brusaferro, care a spus luni că nevoia de a treia doză pentru toți „nu poate fi exclusă”.

Italia administrează deja doza a treia pacienților cu sistem imunitar fragil și afecțiuni medicale grave, persoanelor în vârstă de peste 60 de ani și lucrătorilor din domeniul sănătății.

Record de vaccinări în România. „Chiar nu prea mai aveam de ales”

„Îmi imaginez că restul populației [va urma] din ianuarie”, a spus Sileri.

Până în prezent, aproape 44,5 milioane de oameni din Italia, sau 82,3% dintre cei cu vârsta de peste 12 ani, au fost complet vaccinați, iar 1,1 milioane au primit deja a treia doză.

Pentru a crește ratele de vaccinare, Italia a introdus unele dintre cele mai stricte măsuri din lume, certificatele de sănătate fiind acum obligatorii pentru toți lucrătorii.

Certificatul, cunoscut sub numele de „permis verde”, este, de asemenea, o cerință în multe locuri culturale și de agrement și în transportul public pe distanțe lungi.

certificatul este disponibil pentru toți cei vaccinați sau recuperați recent de Covid-19, dar poate fi obținut și prin obținerea unui test negativ, pe cheltuiala propriei persoane.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
vanzare vila roma jumatate miliard

O vilă din Roma se vinde cu JUMĂTATE DE MILIARD de euro. ”Este un loc unic în lume”

depopulare romania

Depopulare masivă în România în ultimii 30 de ani. Cine ne va plăti pensiile