in

Italia, microbiologul Crisanti: „A treia doză pentru toată lumea”

Profesorul Andrea Crisanti, microbiolog prezent zilnic la televiziunile din Italia, a declarat că a treia doză nu trebuie făcută doar persoanelor vulnerabile și celor peste 60 de ani, ci TOATĂ LUMEA trebuie să o facă.

A treia doză în Italia

„Există un indiciu de oportunitate și un indiciu general de sănătate publică. Indicația oportunității este că știm că protecția după 6 luni scade semnificativ, astfel încât toate persoanele vulnerabile și profesioniștii din domeniul sănătății ar trebui să o facă cât mai curând posibil.

Apoi, este nevoie de sănătate publică, deoarece majoritatea oamenilor după 6 luni de la a doua doză devin mult mai susceptibili la transmiterea bolii și, în unele cazuri, chiar la îmbolnăvire, astfel încât a treia doză trebuie considerată ca un program real de Sănătate Publică.

a treia doza italia

Crisanti șoc: „Dacă un nevaccinat merge la spital, atunci să plătească 2.500 euro pe zi” – VIDEO

Dacă ne propunem să-i protejăm imediat pe cei fragili și pe bătrâni, este clar că aceste două categorii trebuie vaccinate imediat cu a treia doză. Dacă în schimb scopul este cel pe termen lung de a bloca transmiterea și de a continua să avem o viață fără îngrijorarea pe care o are Marea Britanie în acest moment, este clar că a treia doză trebuie făcută tuturor”.

Astfel a vorbit profesorul Andrea Crisanti, directorul catedrei de Microbiologie a Universității din Padova, despre a treia doză de vaccin anti-Covid la Cusano Italia Tv.

„Este probabil – a explicat el – că în fiecare an va trebui să repetăm ​​vaccinarea, cred că va trebui să realizăm un echilibru la nivel de populație între persoanele vaccinate și persoanele vindecate care blochează răspândirea virusului, acesta este un proces natural care are loc treptat și se stabilizează.

Eliminarea completă a unui virus stabilizat este practic imposibilă”.


Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
medicamente vandute online ilegal

Italia, zeci de site-uri blocate, vindeau ilegal medicamente, inclusiv împotriva COVID-19

inchisoare barbat italia

„Viaţa cu soţia este un IAD”. Un bărbat din Italia i-a implorat pe poliţişti să-l trimită la închisoare