in

„Viaţa cu soţia este un IAD”. Un bărbat din Italia i-a implorat pe poliţişti să-l trimită la închisoare

Un bărbat din Italia, aflat în arest la domiciliu, a cerut să fie încarcerat. Acesta a spus că nu mai suportă viaţa acasă împreună cu soţia sa, scrie Agerpres.

Bărbatul s-a prezentat la un comisariat de Poliţie şi a cerut să fie trimis la închisoare întrucât a considerat că viaţa alături de soţia lui devenise imposibil de suportat, a anunţat luni Jandarmeria italiană, citată de AFP.

Bărbatul în cauză, un albanez de 30 de ani care locuieşte în Guidonia Montecelio, o localitate de lângă Roma, „nu mai reuşea să facă faţă coabitării forţate alături de soţia lui”, potrivit unui comunicat al carabinierilor din oraşul învecinat Tivoli.

Kovesi îi prinde pe mafioții pandemiei din Italia: „Am descoperit o fraudă de 11 milioane de euro”

„Exasperat de acea situaţie, bărbatul a preferat să fugă de acasă şi să se prezinte, spontan, în faţa carabinierilor pentru a cere să îşi ispăşească pedeapsa în spatele gratiilor”, precizează acelaşi comunicat.

Albanezul era plasat în arest la domiciliu de mai multe luni pentru infracţiuni asociate drogurilor şi trebuia să rămână sub incidenţa acestui regim de privare de libertate pentru mai mulţi ani, a adăugat Francesco Giacomo Ferrante, căpitanul carabinierilor din Tivoli.

„Trăia în locuinţa lui alături de soţia şi familia lui. Lucrurile nu mergeau bine deloc. Ne-a spus: ‘ascultaţi, viaţa mea privată a devenit un iad nu mai pot să suport, vreau să merg la închisoare'”, a adăugat el.

Bărbatul a fost arestat imediat pentru încălcarea regimului de arest la domiciliu, iar autorităţile judiciare italiene au ordonat transferul său într-o închisoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
a treia doza recomndata de Crisanti

Italia, microbiologul Crisanti: „A treia doză pentru toată lumea”

bologan contra romanilor no Green Pass

Ambasadorul Bologan, atac nimicitor la românii No Green Pass: „Sunteți doar rezidenți”