in

Avocat din Bolzano moare la câteva ore după a treia doză: „Nu există corelare”

Avocatul Alberto Valenti, protagonist al multor procese faimoase la Tribunalul din Bolzano, a murit la vârsta de 81 de ani.

A murit imediat după a treia doză de vaccin, dar medicul legist a declarat că „nu există corelare” între vaccinare și moarte!

Moartea sa a survenit la câteva ore după ce a primit a treia doză de vaccin Covid rezervată pacienților fragili, ceea ce l-a determinat pe procurorul din Bolzano să ceară autopsia.

Pozitiv și asimptomatic, Carlo, 57 de ani, moare după vaccin. Familia cere adevărul

Avocat faimos în Italia

Alberto Valenti a fost președintele Camerei Penale din Bolzano și a participat ca vorbitor la numeroase evenimente de instruire la nivel local și național.

„Experiența a peste jumătate de secol de activitate juridică a făcut din profesie referința esențială a propriei mele existențe, atât de mult încât a devenit în mare măsură nucleul central și vital al persoanei mele”, a scris Valenti pe site-ul firmei sale de avocatură .

Până în ultimul moment a fost o prezență permanentă în barou. „A fost un mare profesor pentru mulți dintre noi, nu numai în profesia noastră, ci și în viață”, își amintește colegul său Beniamino Migliucci, potrivit Agenției ANSA.

Italia, medic de 36 de ani mort de Covid: fusese vaccinat cu Johnson & Johnson

„A murit de infarct”

Primul diagnostic al medicilor care au constatat moartea a fost confirmat de autopsie: avocatul Alberto Valenti a murit în urma unui infarct.

„Nu există corelare între vaccin și moarte”: Hemoragia pulmonară constatată în autopsie nu are nicio legătură cu vaccinul – a concluzionat legistul, potrivit imolaoggi.it.

Valenti a murit în timp ce se afla la locul de muncă în biroul său din centrul istoric al orașului Bolzano.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]
preţul benzinei

A explodat preţul benzinei. Jumătate din bani ajung la stat

rapit padova copil

Mama băiețelului de 5 ani, răpit la Padova, nu îl denunță pe tatăl copilului: ”Nu îmi doresc arestul lui, vreau linişte şi pace”