in

Pozitiv și asimptomatic, Carlo, 57 de ani, moare după vaccin. Familia cere adevărul

Era pozitiv, dar asimptomatic, iar după ce i s-a făcut vaccinul, starea lui s-a înrăutățit și a murit. Durere, neîncredere și multe întrebări cărora li se cer acum un răspuns.

Acestea sunt sentimentele din sufletele familiei și prietenilor lui Carlo Saretta, 57 de ani, electrician din Carpenedo (Venezia).

Carlo Saretta mort vaccin

Mort după vaccin

Carlo Saretta a murit joi, 23 septembrie, în secția de terapie intensivă a spitalului Dolo, unde fusese internat în 6 septembrie, după ce a dat rezultate pozitive la Covid-19.

A murit după zile de agonie în urma unei deteriorări dramatice a stării de sănătate după vaccinare.

Italia, medic de 36 de ani mort de Covid: fusese vaccinat cu Johnson & Johnson

Carlo Saretta a fost internat în terapie intensivă la spitalul Dolo din 6 septembrie. Pe 23 septembrie, medicii au comunicat vestea morții sale membrilor familiei.

Familia a cerut să i se facă autopsia bărbatului acum pentru a înțelege exact cauzele morții.

Era pozitiv fără să știe

După vaccinare, electricianul a descoperit că este pozitiv pentru Covid.

În așteptarea examenelor care vor clarifica definitiv ce s-a întâmplat, a apărut deja o puternică controversă cu privire la cele întâmplate. Carlo nu știa că este pozitiv pentru virus și astfel fusese vaccinat.

Un pas care i-a fosti fatal. Nu este pentru prima dată când condițiile pacienților infectați, dar asimptomatici, se înrăutățesc odată ce primesc prima sau a doua doză, scrie ilparagone.it.

Mulți s-au întrebat, confruntați cu această dramă:

„De ce nu sunt necesare examinări și studii aprofundate? De ce se mai face vaccinarea fără să se cunoască mai întâi starea de sănătate a pacientului?”.

Sunt cei care, cu furie, vorbesc despre „încă o victimă a acestei curse către vaccinul dorit de guvern care nu poate încetini, indiferent de viața distrusă a celor care între timp rămân victime ale unor tragedii de acest fel”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 387 In medie: 4.2]
repatrierea diasporei

Soluție minune pentru repatrierea diasporei: „Creștem salariul minim și ELIMINĂM TAXELE”

romani Salvini

Scandal monstru în Italia, aghiotantul lui Salvini, doi români și drogul violului