in

Scandal monstru în Italia, aghiotantul lui Salvini, doi români și drogul violului

Un scandal monstru a izbucnit în Italia în aceste zile, avându-l ca protagonist pe Luca Morisi, cel care a condus echipa (supranumită „Bestia”) care s-a ocupat până acum de imaginea Lega și a lui Matteo Salvini pe rețelele sociale.

Scandalul a pornit de la doi români care se prostituează, care au fost prinși cu „drogul violului” asupra lor, chiar când veneau de la o petrecere organizată de Luca Morisi.

Românul care se prostitua cu Luca Morisi: „Înțelegerea a fost pentru 4.000 de euro pentru o zi”

Salvini nu se dezice de aghiotantul lui, dar între timp, acesta nu se mai ocupă de rețelele sociale ale liderului Lega.

Cuvântul cheie în acest scandal este Ghb (Gamma Hydroxybutyrate), drogul violului.

Matteo Salvini somează România și Bulgaria: «Nu mai trimiteți sclavi în Europa».

romani Salvini
Matteo Salvini și Luca Morisi

Iată faptele:

În seara zilei de 14 august, cei doi români aflați într-o mașină au fost opriți pentru un control de rutină.

Manifestând nervozitate, carabinierii au decis să controleze mașina, descoperind un flacon cu un lichid, despre care cei doi au spus că este „drogul violului”.

Cei doi, arestați, au declarat că l-au primit de la Luca Morisi, la petrecerea care tocmai se terminase și la care mai participase încă un bărbat, italian.

„Da, este Ghb – drogul violului – cei doi au spus imediat carabinierilor – și Morisi a fost cel care ni l-a dat, gratuit”.

Deocamdată se fac analize pentru a se stabili natura substanței.

Cine este Luca Morisi

Luca Morisi este managerul social media care a inventat „Bestia”, adică echipa care postează mesajele Lega și ale lui Salvini pe rețelele sociale.

După arestarea românilor, carabinierii au descins la vila unde avusese loc petrecerea între bărbați, ferma Belfiore, în provincia Verona, unde Morisi locuia când era departe de Roma. La percheziție s-a descoperit o cantitate mică de cocaină.

S-a aflat că Morisi îi contactase pe cei doi români, care oferă servicii sexuale, pe internet. Petrecerea ar fi durat două zile!

Descoperirea drogului violului și a cocainei au dus la ipoteza că Luca Morisi s-ar putea ocupa de trafic de droguri, procurorii au deschis un dosar.

Salvini s-a vaccinat la Milano. „A fost propria mea alegere liberă, dar nu impun nimic nimănui”

Salvini: „A greșit, dar poate conta oricând pe mine”.

Între timp, Morisi a recunoscut public că a consumat droguri și pentru aceasta își cere scuze tuturor, începând cu Salvini.

«Nu am comis nicio crimă, dar povestea personală care mă privește reprezintă o cădere gravă ca om. Este un moment foarte dureros din viața mea, dezvăluie fragilități existențiale nerezolvate cărora trebuie să le dedic cât mai mult timp în viitorul apropiat, mizând pe sprijinul și afecțiunea celor mai apropiați de mine ”.

Matteo Salvini, despre românul care a violat și ucis o fetiță de 18 luni: „Castrare chimică, închisoare pe viață, fără milă”

Avionul condamnaților! Matteo Salvini anunță că un avion cu violatori, ucigași, tâlhari și proxeneți români a decolat de la Roma spre București. VIDEO

Matteo Salvini nu s-a dezis de el, și a declarat: «Când un prieten face o greșeală și face o greșeală la care nu te aștepți, iar Luca s-a rănit mai mult decât alții, mai întâi te enervezi cu el. Dar apoi întinzi mâna pentru a-l ajuta să se ridice. Prietenia și loialitatea sunt Viața pentru mine. Te iubesc prietene, poți conta oricând pe mine», potrivit Il Giorno.

Dar a adăugat: „Sunt dezgustat de prostiile media care condamnă oamenii
fără proces, înainte ca un judecător să demonstreze ceva ”, denunță Salvini.

„Nu știu povestea, sunt evenimente personale”, a adăugat el, „Luca este o persoană frumoasă, este un prieten pe care îl cunosc de o viață”.

Există jurnaliști care pun „monstrul pe prima pagină”, s-a plâns Salvini, „dacă săptămâna viitoare iese, după cum sunt convins, că dr. Luca Morisi nu a comis nicio crimă, cine îi va restabili demnitatea? Cine o să-i ceară scuze? „.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.3]
Carlo Saretta mort vaccin

Pozitiv și asimptomatic, Carlo, 57 de ani, moare după vaccin. Familia cere adevărul

orban iohannis

Orban, în război cu Iohannis: „Le-am cerut scuze românilor pe care i-am convins să-l voteze”