in

Orban, în război cu Iohannis: „Le-am cerut scuze românilor pe care i-am convins să-l voteze”

Ludovic Orban a declanșat un atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care îl acuză că a încălcat Constituția pentru că l-a susținut pe Florin Cîțu în lupta pentru șefia PNL.

El spune că a contribuit mult la alegerea lui Klaus Iohannis în funcția de președinte, iar acum oamenii îi „bat obrazul” că le-a cerut să-l voteze pe actualul șef al statului. „A trebuit să-mi cer scuze”, a declarat Ludovic Orban.

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că a discutat cu mulți români în aceste zile și le-a cerut scuze pentru că i-a convins să voteze cu președintele Klaus Iohannis, la ultimele alegeri prezidențiale.

Klaus Iohannis și manelistul Sorinel Puștiu, fotografie împreună la New York. „Şi-a făcut reclamă cu tine!”, spun fanii

”Acum, mie, care port o răspundere foarte mare pentru alegerea lui Klaus Iohannis ca președinte al României, să m-apuc acum să vorbesc de suspendarea și de demiterea președintelui e un pic cam mult.

Pe de altă parte, pot să spun că deja le-am cerut scuze la foarte mulți români care m-au abordat direct și mi-au bătut obrazul că i-am convins să voteze cu Iohannis și a trebuit să le cer scuze. A trebuit să-mi cer scuze față de mulți români care au crezut în mine, care au votat cu Iohannis pentru că i-am convins eu”, a spus Orban, conform Digi24.

El și-a atacat și colegii de partid, pe care îi acuză că au pus la cale o „lovitură de partid”, împiedicând libertatea de alegere și controlând votul delegaților la congres.

„Planificatorii acestei lovituri de partid care au orchestrat cea mai puternică lovitură împotriva democrației și-au bătut joc de istoria glorioasă a PNL și au transformat PNL, coborându-l la cele mai joase cote de popularitate”, a spus Orban.

Fostul președinte PNL afirmă că nu poate fi redus la tăcere și că la „așa-zisul” congres PNL a fost încălcat dreptul la alegere.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
romani Salvini

Scandal monstru în Italia, aghiotantul lui Salvini, doi români și drogul violului

romani morti

Vinovat de moartea a trei români în Italia: condamnat la 4 ani închisoare