in

Matteo Salvini, despre românul care a violat și ucis o fetiță de 18 luni: „Castrare chimică, închisoare pe viață, fără milă”

„Ca tată al unui copil, mă simt rău. Un copil de 18 luni, torturat și violat de partenerul mamei sale. Nu există cuvinte care să descrie această oroare, Răul în forma sa cea mai șocantă. O rugăciune pentru acest biet mic înger care s-a dus în Rai.”


„Pentru monstrul care a comis această oribilă crimă, speranța unei vieți în închisoare, cu castrare chimică, fără reduceri, fără milă, așteptând Justiția divină.”, a scris Matteo Salvini pe Twitter.

Mulți italieni au comentat mesajul lui Salvini. Iată câteva:

„Nu chimică, ci cu maceta, așa cum făceau pe vremuri.”

„Nu castrare chimică, ci trebuie făcut un singur lucru: interzicerea izolării sale și să fie dat pe mâna deținuților obișnuiți. În curând își va înțelege gestul oribil și, mai presus de toate, va trăi veșnic cu remușcările unui act atroce.”

„Să fie atârnat într-un loc public și să i se taie părțile speciale”

„O pedeapsă cu moartea nu este suficientă, ar fi nevoie de două, în acest caz”

„Pentru acești oameni, nici pedeapsa cu moartea, nici închisoare, persoana trebuie să fie torturată până aproape de moarte, în acel moment se oprește, este tratată până când revine din nou în formă și apoi să reînceapă tortura și vindecarea și așa mai departe atâta timp cât are puterea să supraviețuiască.”

„Un țigan. Pentru acest gen de orori, nu cred că este excesiv (dimpotrivă necesar) restabilirea deportărilor în lagărele de concentrare.”

O fetiță de 18 luni a murit într-o casă din Cabiate (Como). Înainte de a muri, în acea zi de 11 ianuarie fetița era în grija unui român de 25 de ani. Acesta a povestit că fetița s-a accidentat, că a tras de un reșou care a căzut peste ea. Un accident domestic tragic.

Când a fost chemată salvarea, copilul avea traumatisme craniene grave. Medicii nu au putut să o salveze.

La autopsie însă s-au descoperit alte cauze.

Pe corpul fetiței s-au găsit numeroase vânătăi pe brațe și picioare, precum și leziuni la spate și cap.

Cauza morții a fost atribuită unui traumatism cranian violent. Potrivit celor raportate, pe corpul copilei au fost găsite și răni atribuite violenței sexuale.

Tânărul de 25 de ani a fost arestat sub acuzația de rele tratamente care au dus la moartea victimei și violență sexuală. Judecătorul de instrucție a validat arestarea prin dispunerea arestului preventiv în închisoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]

Perugia, româncă de 28 de ani, mamă a doi copii, a murit după o operație de șold într-o clinică privată: partenerul ei a depus plângere

Iată cine este monstrul care a violat și ucis o fetiță de 18 luni în Italia: Gabriel Robert Marincat, muncitor român de 25 de ani