in

Oroare la Cabiate (Como), român de 25 de ani arestat, a violat o fetiță de 18 luni și a omorât-o

Un accident domestic tragic. Așa a încercat bărbatul să explice moartea unei fetițe de doar 18 luni, lovită de un reșou într-o casă din Cabiate (Como), în 11 ianuarie.

Leziunile la cap ar fi fost cauzate de căderea reșoului, a susșinut tânărul, actualul partener al mamei sale. Salvarea a fost chemată doar după 3 ore!!!

După căderea reșoului, a suținut bărbatul, fetița a plâns, dar apoi s-a liniștit și a început să se joace. Nu a fost chemată salvarea.

Fetița ar fi adormit apoi pe canapea, dar când s-a trezit, respira greu și a vomitat. Tânărul a cerut abia atunci ajutor. Din păcate, transportul cu elicopterul la spitalul din Bergamo a fost efectuat degeaba, fetița a murit.

Casa în care a murit fetița

Adevărul dramatic este altul pentru anchetatori.

În această dimineață, de 23 ianuarie, carabinierii companiei Cantù l-au arestat pe bărbat, partenerul mamei copilei moarte, potrivit fanpage.it.

Bărbatul, un tânăr de 25 de ani, de origine română, a avut grijă de copil în acea zi.

Acuzația împotriva tânărului este de rele tratamente cu rezultat fatal, dar și de violență sexuală.

Autopsia pe corpul fetiței a dezvăluit răni compatibile cu abuzuri sexuale, precum și cu rele tratamente.

Tânărul de 25 de ani a fost arestat în casa mamei sale din Lentate sul Seveso. Mama fetiței nu ar fi bănuit nimic, potrivit fanpage.it.

Potrivit investigațiilor efectuate de anchetatori, de fapt salvarea a fost chemată de bunica fetiței, dar prea târziu. Bătrâna s-a îngrijorat observând copilul inconștient.

Crucială a fost însă autopsia efectuată pe cadavrul fetei de 18 luni, ale cărei rezultate au relevat că povestea tânărului de 25 de ani, acum în arest, era falsă.

Pe corpul fetiței s-au găsit numeroase vânătăi pe brațe și picioare, precum și leziuni la spate și cap.

Cauza morții a fost atribuită unui traumatism cranian violent. Potrivit celor raportate, pe corpul copilei au fost găsite și răni atribuite violenței sexuale.

Prin urmare, procurorul consideră că copilul a fost bătut în mod repetat în mai multe zile și nu numai pe 11 ianuarie, ziua morții sale, mai ales când suspectul era singur cu ea în apartament. Pe de altă parte, violența sexuală ar fi fost comisă cu câteva zile înainte de moarte.

Tânărul de 25 de ani a fost arestat sub acuzația de rele tratamente care au dus la moartea victimei și violență sexuală. Judecătorul de instrucție a validat arestarea prin dispunerea arestului preventiv în închisoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Megafurt de „Gratta e Vinci” și țigări în valoare de 10.000 de euro, doi români arestați la Mozzanica (Bergamo)

Perugia, româncă de 28 de ani, mamă a doi copii, a murit după o operație de șold într-o clinică privată: partenerul ei a depus plângere