in

Megafurt de „Gratta e Vinci” și țigări în valoare de 10.000 de euro, doi români arestați la Mozzanica (Bergamo)

Au furat dintr-o zonă de servicii lozuri de tip „Gratta e Vinci”, țigări, țigări electronice și numerar în valoare de 10.000 de euro.

Doi români, unul în vârstă de 50 de ani din Seriate (Bergamo) și un altul în vârstă de 32 de ani cu domiciliul în tabăra de nomazi Cortenuova (Bergamo) au fost arestați de carabinierii din Crema după o lungă urmărire în zona dintre Cremasco și Bergamo.

Totul a început târziu ieri seară, când carabinierii au dat peste o autoutilitară care circula suspect și fără o destinație aparentă în zona dintre Crema și Cremasco de sus.

Militarii au decis să urmărească vehiculul și au observat că cele două persoane de la bord au făcut mai multe opriri la benzinării.

Urmărirea a continuat dincolo de provincia Cremona, în provincia Bergamo. În zona Mozzanica, duba s-a oprit din nou, iar șoferul și pasagerul au ieșit din nou și au intrat într-un câmp.

Solicitând întăriri de la alte patrule, carabinierii au așteptat să se dezvolte situația, cu ochii pe autoutilitară.

După câteva minute, cei doi bărbați s-au întors ducând niște saci și încărcându-i în portbagaj.

În acel moment, militarii au intervenit, blocând vehiculul și recuperând marfa abia încărcată

Investigațiile ulterioare au dovedit că cei doi tocmai au pătruns într-un bar din zona de servicii Pit Stop, forțând ușa metalică din spate și furând „Gratta e Vinci”, țigări, țigări electronice și numerar pentru o valoare totală de peste 10.000 de euro.

Cei doi români, arestați pentru furt calificat în complicitate, au fost denunțați și pentru deținerea nejustificată de instrumente de spargeri. În mașină aveau topoare, ciocane, răngi, două aparate de emisie-recepție și un baston.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Italia a blocat platforma TikTok pentru utilizatorii a căror vârstă nu este garantată, după moartea fetiței de 10 ani din Palermo

Oroare la Cabiate (Como), român de 25 de ani arestat, a violat o fetiță de 18 luni și a omorât-o