in

Perugia, româncă de 28 de ani, mamă a doi copii, a murit după o operație de șold într-o clinică privată: partenerul ei a depus plângere

Nu poate accepta moartea partenerei sale, mama copiilor lor în vârstă de doar 5 și 10 ani.

O salutase pe femeie cu câteva ore înainte, în timp ce era pe punctul de a intra în sala de operație a unei clinici private pentru a efectua o operație foarte banală care nu necesita chiar anestezie totală.

După câteva ore s-a dus din nou la spital, pentru că a fost anunțat că femeia a intrat în stop cardiac și a fost dusă de urgență la spital.

Ieri dimineață, bărbatul, încă șocat de moartea partenerei sale, a mers să depună o plângere la postul permanent al Poliției de Stat din spitalul din Perugia, scrie Corriere dell’Umbria.

Însoțit de avocat, Alessandro Vesi, el a cerut să se efectueze toate verificările necesare pentru a înțelege dacă cineva ar fi putut comite vreo greșeală și această greșeală a provocat moartea iubitei sale partenere care nu suferea anterior de nicio patologie.

Ea însăși, tânără de 28 de ani, de origine română, care locuiește de ani de zile în Perugia, a spus anestezistului și chirurgului clinicii private din Perugia că se simte rău.

Totul s-a întâmplat în timp ce chirurgul efectua o artroscopie a șoldului. O intervenție care, teoretic, nu trebuia să prezinte nicio complicație.

În schimb, femeia a făcut stop cardiac în timp ce operația era în desfășurare.

De acolo, a fost dusă de urgență la Spitalul Santa Maria della Misericordia din Perugia și internată la terapie intensivă.

Acolo a intrat din nou în stop cardiac. Mai exact, conform a ceea ce reiese din fișa medicală, ea a fost victima a două stopuri cardiace, iar ultimul, care a avut loc la primele ore ale dimineții de ieri, a fost fatal.

După plângerea partenerului său, procurorul adjunct al Republicii din Perugia, de serviciu ieri, Gennaro Iannarone, a dispus sechestrarea tuturor documentelor medicale referitoare la caz.

Procurorul a dispus și autopsia.

Doar examinarea criminalistică va putea clarifica de ce a murit tânăra și dacă, din partea medicilor, a existat un comportament neglijent sau neglijent care ar fi putut provoca moartea.

Oroare la Cabiate (Como), român de 25 de ani arestat, a violat o fetiță de 18 luni și a omorât-o

Matteo Salvini, despre românul care a violat și ucis o fetiță de 18 luni: „Castrare chimică, închisoare pe viață, fără milă”