in

Tânăr român de 19 ani, găsit mort în casă în Abruzzo. Era vaccinat de trei luni. „Nu suferea de nicio boală”

Români în Italia – Găsit mort în casă la 19 ani – Tânărul mort subit în timp ce se afla pe canapea, alarma dată de mama sa. Familia cere o autopsie.

Găsit mort în casă la 19 ani

Mama lui l-a găsit întins pe podea lângă canapea. Laurențiu Ciu, cunoscut ca Lorenzo, de 19 ani, un tânăr de origine română, era deja mort. Tragedia a avut loc duminică, la Pennapiedimonte, în provincia Abruzzo, într-o casă din via del Cantiere, scrie Il Centro.

Procurorul adjunct al Republicii din Chieti, Giuseppe Falasca a deschis un dosar și a dispus efectuarea autopsiei pentru a stabili ce a cauzat stopul cardiac.

„Nu suferea de nicio boală”

Membrii familiei victimei au cerut informații suplimentare, arătând că tânărul nu suferea de nicio boală și că, în luna mai trecută, fusese vaccinat împotriva Covid.

Cert este că, în acest moment, nu există absolut niciun element care să poată lega moartea de administrarea vaccinului, care a avut loc în urmă cu aproximativ trei luni, scrie Il Centro.

Familie distrusă de durere

Trupul băiatului a fost transportat la morga spitalului din Chieti, până la încredințarea încrederii medicului legist.

De ieri după-amiază, un întreg sat s-a adunat în jurul acestei familii de oameni muncitori, care a ajuns în Abruzzo în 2008 și acum este distrusă de dureri chinuitoare.

S-a întins pe canapea

După prânzul cu familia, Lorenzo se întinsese pe canapeaua din sufragerie, în timp ce părinții lui plecaseră să se odihnească în dormitor.

După un timp, mama s-a ridicat și și-a găsit fiul deja la pământ, inconștient. Operatorii de la 118 au ajuns imediat la casă cu elicopterul și au coborât cu troliul. Doctorul și asistenta au încercat în toate modurile să-l resusciteze pe tânăr, dar nu a fost nimic de făcut.

Din investigațiile carabinierilor companiei Chieti nu a reieșit nimic care să poată sugera altceva decât o moarte naturală.

Băiatul absolvise de curând institutul tehnico-comercial Guardiagrele. Tatăl și fratele mai mare sunt angajați ai companiei de carne Soalca din Pretoro, în timp ce mama lucrează în Filetto.

Tânără de 25 de ani a murit fulgerător în timp ce se distra într-un club din Latina. ”Nu a fost nici drogată, nici beată”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 45 In medie: 3.3]
carabinieri piacenza

Scenă terifiantă la Piacenza, ucraineancă violată pe stradă, în timp ce unii filmează scena. Primarul: ”Ceea ce s-a întâmplat este înfiorător”

Româncă de 45 de ani, moartă subit în locuința ei din Chieti, cadavrul găsit de soțul ei