in

Descoperire macabră într-un orășel de pe malul lacului Garda: româncă găsită moartă în portbagajul unei maşini

Știri ItaliaDescoperire macabră într-un orășel de pe lacul Garda: româncă găsită moartă în portbagajul unei maşini.

O româncă dispărută de pe 29 iulie a fost găsită moartă în portbagajul unei maşini, care era parcată în faţa unui magazin, în oraşul Desenzano del Garda din Italia.

Românca, rezidentă în oraşul Biella (vest de Milano), fusese dată dispărută pe 29 iulie, atunci când a fost văzută ultima dată.

Citiți și: Salerno, un bărbat și-a înjunghiat fiica lesbiană și pe iubita ei: ”Nu te dezgustă să săruți o femeie?”

Descoperire macabră într-un orășel de pe lacul Garda

Femeia a fost găsită moartă în portbagajul unei maşini, după ce martorii au sunat la Poliţie pentru a anunţa că maşina, aflată în parcarea unui magazin din oraşul Desenzano, nu a mai fost mişcată de zece zile, anunță ObservatorTV.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi carabinierii, care au găsit trupul unei femei în portbagajul maşinii. Ea a fost identificată drept o româncă în vârstă de 50 de ani, care fusese dată dispărută de familie.

Din primele cercetări, anchetatorii au descoperit că românca a murit din cauza unei supradoze de medicamente. Prima pistă este cea a unei sinucideri, mai ales că femeia a mai avut şi alte tentative de suicid în trecut.

Totuşi, poliţiştii continuă cercetările pentru a descoperi cum a reuşit femeia să ajungă în portbagajul maşinii.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, femeia ar fi trebuit să ia medicamentele, apoi să se urce în portbagaj şi să îl închidă, ceea ce pare puţin probabil.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.8]

Întors din Italia, s-a îmbătat și s-a împuşcat în cap cu un pistol pentru asomarea porcilor

tanara moarte subita

Tânără de 25 de ani a murit fulgerător în timp ce se distra într-un club din Latina. ”Nu a fost nici drogată, nici beată”