in

Salerno, un bărbat și-a înjunghiat fiica lesbiană și pe iubita ei: ”Nu te dezgustă să săruți o femeie?”

Știri ItaliaSalerno, un bărbat și-a înjunghiat fiica lesbiană și pe iubita ei: ”Nu te dezgustă să săruți o femeie?”.

Immacolata, în vârstă de 23 de ani, povestește pentru corriere.it coșmarul. În spatele ei se află Francesca, în vârstă de 39 de ani: ”Ne-a spus: Vreau să fac 30 de ani de închisoare, prefer să fac asta. Atunci am înțeles la ce se referea”.

Citește și: Italia, coșmarul unei românce: ostatecă într-un coteț de găini, bătută, violată și drogată timp de o săptămână

Salerno, un bărbat și-a înjunghiat fiica lesbiană și pe iubita ei

Vocea Immacolatei este neîncrezătoare, dar fermă. Ar face din nou tot ceea ce a făcut, pentru că nu trebuie să-ți fie niciodată frică să spui adevărul. Chiar dacă îți riști viața, chiar dacă propriul tău tată, așa cum i s-a întâmplat ei și partenerei sale, încearcă să le omoare cu un cuțit, pentru că sunt lesbiene.

”Eu sunt din provincia Napoli, iar logodnica mea din Crotone. Pe 6 august am fost la Salerno, la o rudă, pentru că luni trebuia să începem să lucrăm într-un magazin. În acea casă se aflau și mama și tata, care știau despre relația noastră, care dura de mai bine de un an”.

Cei doi părinți au manifestat deja o oarecare ostilitate, relatează cele două fete. „Da, dar nu violență. Tata îmi spunea că a încercat să accepte acea relație de dragul meu. Dar apoi, în ultima vreme, îmi repeta adesea: dar nu te dezgustă să fii cu o femeie? Nu te dezgustă să o săruți?”.

„Mai bine să fac 30 de ani de închisoare, să muriți împreună”.

Immacolata a continuat povestea. ”În seara zilei de 6 august, tata o invitase pe Francesca la bar pentru un prosecco. Dar eu îi urmărisem de la distanță pentru că eram neliniștită. Puțin mai devreme spusese: „Vreau să fac treizeci de ani de închisoare, prefer să fac asta”. Nu am înțeles la ce se referea, dar mă speriase

. Când s-au întors de la bar am observat că era puțin amețit. Am văzut-o pe Francesca și am îmbrățișat-o. Atunci a încercat să o înjunghie pe prietena mea, strigând: „Mai bine să fac 30 de ani de închisoare, să muriți împreună”.

Am încercat să-mi apăr prietena și am fost lovită. Din fericire, doar o lovitură la ochi, am fost agile în a ne feri de lovituri. Rănile au fost superficiale. Eram pe jos și asta ne-a salvat viața. Dacă am fi fost într-o mașină, poate că nu am fi avut nicio șansă”.

Immacolata și Francesca „au evadat, împreună. Ne-am dus la poliție. Era mai mult sau mai puțin de 4.30. Dar, având în vedere timpul, polițistul ne-a spus că este mai bine să mergem la Crotone și să depunem o plângere acolo. Ne-au ajutat să evadăm din Salerno. Niciodată nu am avut îndoieli cu privire la plângerea împotriva tatălui meu”.

Cele două familii au reacționat diferit la relația lor.

”Francesca și cu mine suntem împreună de un an, iar părinții mei au știut întotdeauna totul”, spune Immacolata.

”Chiar și înainte de ea eram atrasă de fete. Dar apoi m-aș fi certat cu părinții mei și aș fi încercat să fiu cu un băiat. Odată m-au dat afară din casă și nu știam unde să mă duc. Am trăit cu un bărbat timp de patru ani, dar am fost nefericită. Am întâlnit-o pe Francesca și mi-am recăpătat curajul”.

Cu toate acestea, familia Francescăi nu i s-a opus niciodată. ”Nu, dimpotrivă, au ajutat-o întotdeauna pe fiica lor, chiar dacă știau tot adevărul. Problema este că aici, în sud, este foarte dificil pentru noi, uneori este imposibil să spui adevărul sau să te ții de mână dacă ești de același sex. Cunosc atât de mulți prieteni, homosexuali și lesbiene, care încă se ascund pentru că le este frică. Dar trebuie să ai curaj pentru ca lucrurile să se schimbe”.

Acum, Immacolata și Francesca se află într-o zonă protejată, grație și ajutorului lui Francesco Emilio Borrelli, consilier regional din Campania, care a preluat plângerea lor și a decis să le sprijine, făcând publică povestea.

”O poveste nebună și înfiorătoare”, spune Borrelli, ”cum poate un tată să meargă atât de departe cu fiica sa? Am fost îngrozit de această poveste și suntem gata să le oferim celor două fete tot ajutorul de care au nevoie. Cerem poliției să îi protejeze. Este absolut necesar pentru a evita o posibilă tragedie. De asemenea, cerem ca poliția și sistemul judiciar să intervină rapid. În 2022, este absurd să-ți riști viața, în familie, din cauza orientării sexuale”.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.3]

Trei români arestați pe o mega-plantație de marijuana la Barletta, 3.300 de plante confiscate

accident treviso

Tragedie uriașă la Treviso, patru tineri în vârstă de 18 și 19 ani și-au pierdut viața. Guvernatorul Luca Zaia: ”Vestea ne lovește în inimă”