in

Italia, iată când contorul de curent va fi blocat automat. Cazurile stabilite de noua lege a UE 2022/2023


 Știri ItaliaItalia blochează automat contoarele consumatorilor de curent – Italia strânge șurubul în privința economisirii curentului. Statul va fi – grație noilor reglementări europene – cel care va bloca direct contorul automat al cetățenilor care îndrăznesc să consume prea multă energie electrică.

Suntem cu adevărat dincolo de orice scenariu imaginabil. Planul elaborat de Bruxelles de reducere a consumului dă un mandat distribuitorilor să scadă de la distanță puterea energiei trimise în locuințe.

Italia blochează automat contoarele consumatorilor de curent

În practică, contoarele inteligente vor tăia lumina între 8 și 19. Iată ce spune Chiara Compagnucci în Business Online : „Obiectivul declarat este reducerea consumului de curent în gospodărie cu cel puțin 5% în orele de consum maxim” .

Cum se va atinge această reducere?(Continuați să citiți după fotografie)

„Ei blochează automat contorul de electricitate. Sau, și mai precis, o vor face prin reducerea puterii contoarelor caselor.

Managerii de energie vor putea face acest lucru acționând de la distanță prin scăderea sau creșterea puterii energiei electrice furnizate.

Românce exploatate și violate în Italia, interpelare în Parlament. Ministerul: «Organizăm campanii de informare»

Acest lucru este posibil de noile contoare inteligente sau de contoarele inteligente pe care distribuitorii de energie electrică le-au instalat în locuințe și condominii de câțiva ani.

Orele de vârf sunt definite ca fiind cele incluse în gama F1, care se desfășoară de la 8 dimineața până la 7 seara, când oamenii vin acasă și aprind luminile, televizoarele și electrocasnicele.

Odată cu scăderea puterii, aparatele nu vor mai putea funcționa toate în același timp”. (Continuați să citiți după fotografie)

Compagnucci scrie: „Contorul de energie electrică și gaz de a doua generație este instalat treptat și influențează mai mult de jumătate dintre utilizatori.

Finalizarea rețelei 2G la scară națională este așteptată până la sfârșitul anului 2025. În ceea ce privește contoarele inteligente de gaz, se instalează cele de primă generație, dar nu prevăd limitarea parțială a debitului.

Contoarele de a doua generație permit citirea de la distanță și operațiunile de gestionare la distanță, cum ar fi activarea, dezactivarea și reducerea de la distanță.

După cum susține Riccardo Bani, președintele Ass, asociația pentru încălzire fără emisii, adevărata problemă este că există riscul de a penaliza pe cei care au muncit pentru a se elibera de combustibilii fosili”. (Continuați să citiți după fotografie)

Ar putea fi interesant pentru tine: Un român contra sistemului bancar italian: ”Am fost înșelat de bancă, mi-am pierdut toate economiile și am rămas pe drumuri”

Și mai presus de toate, există riscul întreruperii furnizării de bunuri esențiale precum încălzirea sau apă caldă pentru aceste persoane.

„Comisia Europeană va prezenta și o propunere de reducere a cererii de energie electrică pentru a reduce presiunea asupra producătorilor.

Printre măsuri se numără și linii de lichiditate garantate pentru a evita falimentul operatorilor din sectorul energetic care se luptă cu prețurile nebunești de la bursa Ttf”, scrie ilparagone.it.

Gazprom reduce cu o treime aprovizionare cu gaz către Italia. Plan de reducere a iluminatului public și a încălzirii în case

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Siena, român cu alcoolemia de 7 ori peste limită, intră pe contrasens și ucide un tânăr de 28 de ani

Bonus de 150 de euro pentru muncitorii și pensionarii din Italia. Cum îl pot obține românii