in

Imola, accident mortal cu scuterul, un muncitor român de 42 de ani și-a pierdut viața

Știri Italia: Imola, accident mortal cu scuterul. Bărbatul, rezident la Imola, a pierdut controlul vehiculului în Via Sguazzaloca și a ajuns în șanț.

Dinamica trebuie încă clarificată. A fost ordonată o autopsie, scrie presa italiană.

Imola, accident mortal cu scuterul

Avea 42 de ani și locuia în Imola, muncitorul de origine română (L.D.A. erau inițialele sale) care a murit alaltăieri, sâmbătă 17 septembrie, la Sasso Morelli.

Bărbatul conducea un scuter pe Via Sguazzaloca. La intersecția cu Via Fornace Guerrino a pierdut controlul vehiculului și a ajuns în afara șoselei și în șanțul care mărginește carosabilul.

În ciuda intervenției prompte a serviciilor de urgență 118, starea bărbatului în vârstă de 42 de ani s-a dovedit în curând disperată. Încercările de a-l resuscita au fost fără rezultat. Bărbatul a murit la scurt timp după aceea.

Citește și: Un fulger a ucis doi bicicliști în apropiere de Torino, una dintre victime este proprietarul faimoasei firme Balocco

Cu toate acestea, cauzele exacte ale accidentului nu au fost încă clarificate. „Nu se știe încă”, explică secția de poliție Medicina. ”Cauza a fost poate o stare de rău, o distragere a atenției sau o cădere provocată de asfaltul încă umed din cauza ploii.”, a mai precizat el.

Autopsia și sechestrul asupra vehiculului dispus de autoritățile judiciare vor trebui să facă lumină în acest caz.

La fața locului, pe lângă carabinierii din Sesto Imolese, a intervenit și o patrulă a poliției locale din Imola pentru a reglementa traficul.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 4.5]
abandon scolar italia

Italia, raport îngrijorător: 12,7% dintre elevi abandonează școala timpuriu, doar România și Spania stau mai rău

Siena, român cu alcoolemia de 7 ori peste limită, intră pe contrasens și ucide un tânăr de 28 de ani