in

Italia, femeie de 48 de ani, moare în somn deși era aparent sănătoasă și fără nicio boală cronică, familiei nu-i vine să creadă

Italia, femeie de 48 de ani, moare în somn. Era foarte cunoscută în zonă pentru că lucra la fabrica de lactate a familiei din Moglia. Una dintre fiicele ei i-a făcut masaj cardiac, dar a fost inutil. A fost ordonată o autopsie.
I-a spus noapte bună soțului ei și s-a dus la culcare. Câteva minute mai târziu a ajuns în camera ei și a găsit-o fără viață în pat, lovită de un stop cardio-respirator, scrie corriere.it.

Scenă teribilă la Valdagno: Violeta, o îngrijitoare de 49 de ani, și-a pierdut viața după ce a căzut de pe un pod, voia să facă o fotografie

Italia, femeie de 48 de ani, moare în somn

Victima bolii subite a fost Micaela Azzoni, în vârstă de 48 de ani, care locuia în Moglia, în provincia Mantova, împreună cu soțul ei, Simone Molinari, în vârstă de 51 de ani, și cele două fiice ale lor, în vârstă de 18 și 22 de ani.

Drama a avut loc miercuri, în jurul orei 22.00, în casa familiei din Strada Romană din Moglia. Când soțul a descoperit ce se întâmplase, s-a dat imediat alarma. Una dintre cele două fiice, cunoscând manevrele de prim ajutor, i-a făcut mamei sale masaj cardiac. Dar totul a fost în zadar.

Când ambulanța a sosit câteva minute mai târziu, serviciile de urgență 118 nu au avut de ales decât să o declare moartă. Medicul, așa cum se obișnuiește în cazurile de deces la domiciliu, a cerut o autopsie, care va fi efectuată la spitalul Carlo Poma din Mantova.

Apreciată și stimată de toată lumea

Vestea morții Micaelei Azzoni a provocat condoleanțe pe scară largă atât în Moglia, unde locuia, cât și în satele învecinate San Benedetto Po, unde s-a născut, și Pegognaga. Prietenoasă, veselă și mereu disponibilă pentru toată lumea, Micaela avea o profesie în strânsă legătură cu publicul: lucra la ghișeul de la fabrica de lactate a familiei din Coazze, un cătun din Moglia.

Primarul din Pegognaga, Matteo Zilocchi, își amintește de ea astfel: „Micaela era o persoană cunoscută și în Pegognaga, datorită activității sale și a caracterului său mereu vesel. Nu știu, în aceste momente de durere, ce poate fi de mângâiere pentru a alina suferința familiei, a fiicelor și a soțului ei. Ceea ce este cert este mărturia adevărată și autentică a cât de apreciată și stimată a fost Micaela, lăsând o amintire de neșters în noi toți’.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Miriam Ciobanu, tânărul de 23 de ani care a lovit-o și ucis-o este liber. „Alessandro Giovanardi poate lucra, dar nu iese noaptea”

Munca în Italia: Vine a treisprezecea plată lunară suplimentară a lunii decembrie. Cum se calculează „tredicesima”