in

Jaf la Milano: O româncă însărcinată a bătut un bijutier, pentru a-i fura un lingou de jumătate de kilogram de aur

 Actualitate Italia – Româncă însărcinată, jaf la Milano – O româncă însărcinată îl bate pe negustor pentru un lingou de aur de jumătate de kg. Femeia și partenerul ei, după lovitură, au mers la spital pentru a fi tratați: au fost descoperiți și arestați.

Româncă însărcinată, jaf la Milano

Ei pretind că vor să cumpere un lingou de aur de jumătate de kilogram și apoi fug cu prada, bătând la sânge pe proprietarul cumpărătorului de aur. Un egiptean de 26 de ani și partenera său, româncă de aceeași vârstă și însărcinată, care locuiesc în Monza, au fost arestați de poliția de stat sub acuzația că ar fi comis un jaf violent la un magazin de aur din Sesto San Giovanni (Milano). Pentru amândoi, la finalul cercetărilor efectuate de Chestura din Monza care au dus la arestare preventivă (în închisoare pentru el, în arest la domiciliu pentru ea), ipoteza unei infracțiuni este tâlhărie, vătămări agravate și calomnie.

Român prins pe aeroportul din Bologna cu lingouri de aur de 400.000 euro

Lingou de 30.000 de euro

Povestea datează din 20 septembrie trecut, când tânărul cuplu s-a prefăcut că vrea să cumpere un lingou de aur într-un magazin de aur. Proprietarul, un egiptean de 44 de ani, le-a arătat un lingou de aur de o jumătate de kilogram în valoare de aproximativ 30 de mii de euro dar, în timp ce negocierile erau în derulare, femeia a apucat lingoul și l-a pus în geantă. În acel moment, șeful magazinului a fugit după ea în timp ce împreună cu partenerul ei se îndrepta spre ieșire, ajungând să fie atacat și bătut la sânge.

Patru bărbați și o femeie anchetați la Roma, mutilau cadavrele și apoi vindeau dinții de aur

Prognostic de 30 de zile

Bărbatul, în urma jafului, a raportat fractura a trei coaste și diverse vânătăi, cu prognostic de 30 de zile. Cei doi au fost identificați câteva ore mai târziu, când s-au prezentat la camera de urgență a spitalului San Gerardo din Monza, unde ambii au fost tratați, denunțând că ei au fost atacați de proprietarul unui magazin de aur.

Datorită imaginilor înregistrate de camerele de securitate ale magazinului, s-a dovedit vinovăția cuplului de tâlhari. Miercuri dimineață, Echipa Mobilă Monza i-a depistat până la domiciliul lor din Monza, unde au fost sesizați de ordinul emis de judecătorul de instrucție din Brianza.

Milano Today , gazetaromaneasca.com

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
boleta gas luce

Italia, facturile la gaz scad cu 12,9 la sută, energia electrică nu se schimbă

Miriam Ciobanu, tânărul de 23 de ani care a lovit-o și ucis-o este liber. „Alessandro Giovanardi poate lucra, dar nu iese noaptea”