in

A fost arestat șoferul care a ucis-o cu mașina pe Diana Zaharie la Cassino și a fugit

 Accident Italia – Cazul Diana Zaharie, șoferul pirat arestat – A fost arestat șoferul mașinii care a ucis-o pe artista Diana Maria Zaharie pe o stradă din Cassino, în 12 septembrie. Șoferul a fugit de la locul accidentului, acum a fost găsit de autorități și arestat.

Cazul Diana Zaharie, șoferul pirat arestat

Ancheta a ajuns la final aseară în Sant’Elia Fiumerapido, provincia L’Aquila, unde carabinierii l-au reținut pe un tânăr de 40 de ani care locuiește în cătunul Valleluce în cazul legat de moartea Dianei Zaharie. Bărbatul și-a recunoscut responsabilitățile și se află acum în arest la domiciliu.

El a reconstituit și dinamica accidentului care a provocat moartea Dianei Zahaire, tânăra artistă română, copleșită și ucisă de-a lungul autostrăzii Cassino-Atina, pe 12 septembrie, anunță abruzzolive.it.

Arest la domiciliu

LS, în vârstă de 40 de ani din Sant’Elia Fiumerapido, se află încă de aseară în arest la domiciliu. Carabinierii de la Compania din Cassino și de la secția Sant’Elia Fiumerapido au reușit să-și descopere identitatea după aproape 20 de zile de investigații, grație unei serii de elemente și camerelor de supraveghere video amplasate de-a lungul autostrăzii.

Bărbatul a relatat că nu a putut evita impactul cu tânăra și că a fugit în panică. Nu a explicat de ce nu s-a predat nici în următoarele ore. Magistratul a acordat beneficiul arestului la domiciliu, în așteptarea judecății.

Investigațiile carabinierilor din Cassino au fost îndreptate imediat către navetiștii care, în fiecare zi, parcurg șoseaua de stat pentru a ajunge la fabricile din zonă, care se deschid chiar la prima lumină a zorilor.

Mașina, identificată după resturi rămase la fața locului

Rămășițele vehiculului găsite la locul impactului au făcut posibilă identificarea modelului de mașină, o mașină italiană de culoare închisă, iar numeroasele verificări încrucișate ale tuturor informațiilor colectate și ale imaginilor camerelor prezente de-a lungul autostrăzii au permis identificarea șoferului care, când i-a văzut pe carabinieri la ușa casei, a mărturisit cele întâmplate.

Autoturismul, cu semne încă clare ale impactului, a fost confiscat și pus la dispoziția Procuraturii Cassino.

Diana Maria Zaharie, 23 de ani, originară din Carei, era studentă la Arte în Cluj și se afla în Italia în vacanță.

Româncă de 23 de ani ucisă de o mașină pe o superstradă în Italia, șoferul a fugit de la locul accidentului

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
romanca strada roma

Maricica, 55 de ani, riscă să fie scoasă în stradă cu doi copii, din care o fetiță handicapată: ”Nu vreau ca fiica mea să fie traumatizată din nou”

drama cosenza

Dramă la Cosenza: și-a împușcat fosta parteneră cu șase focuri de armă, apoi s-a sinucis. Au lăsat în urmă o fetiță de doi ani