in

Româncă de 23 de ani ucisă de o mașină pe o superstradă în Italia, șoferul a fugit de la locul accidentului

 Accident Italia – Româncă moartă pe superstradă în Italia, șoferul a fugit. Trupul tinerei de 23 de ani găsit în apropiere de Cassino. Se caută mașina care a dat peste ea.

Victima, originară din Carei (județul Satu Mare), era studentă la Universitatea de Artă şi Design din Cluj.

Româncă moartă pe superstradă în Italia

Românca a fost găsită fără viață de-a lungul superstrăzii Cassino-Sora-Avezzano. Trupul era la marginea drumului. Este o o tânără de 23 de ani de naționalitate română, scrie Il Centro.

Din primele investigații, s-ar putea să fi fost lovită de o mașină sau un camion pirat.

Cercetările au fost efectuate în toată Italia centrală, în special în zona Marsica. Vehiculul circula pe direcția Balsorano. Investigațiile și cercetările sunt în curs de desfășurare în întreaga provincie L’Aquila.

Femeia a fost lovită de mașină în noaptea dintre 11 și 12 septembrie.

Potrivit carei news, tânăra decedată este din Carei și se afla în concediu în Italia.

Intersecția spre spital

Trupul neînsuflețit a fost găsit în apropierea intersecției cu drumul spre spitalul Santa Scolastica din Cassino.

Femeia a fost recunoscută de personalul de la Urgențe care o îngrijise cu două zile mai devreme, după ce a ajuns în stare de confuzie la spital.

Iar carabinierii îl caută și pe bărbatul de naționalitate germană care se afla în compania ei la momentul sosirii în camera de urgență și probabil în orele următoare.

Niciun scenariu nu este exclus. Cea mai plauzibilă ipoteză este că tânăra s-a îndepărtat de unitatea sanitară în stare de confuzie și a fost lovită de un vehicul aflat în tranzit.

Român de 37 de ani moare în accident de motocicletă în Brescia, peste o lună urma să fie tată

Femeia se numește Dana Maria Zaharie

Este Dana Maria Zaharie, femeia lovită și ucisă de o mașină pirat de-a lungul superstrăzii de la Cassino, scrie Frosione Today.

De ce se afla Dana în Italia și mai ales în acea stare de confuzie nu este clar momentan. Singurul lucru cert este că împreună cu însoțitorul ei în ultimele zile s-a oprit și în Monte San Giovanni Campano. Aici fata s-a simțit rău și din acest motiv fusese transferată cu ambulanța de la Ares 118 la Cassino.

A fost înregistrată și supusă unor teste care au evidențiat doi factori: lipsa de claritate și lipsa totală de înțelegere a limbii italiene.

Acest lucru sugerează că a ajuns recent în Italia. Fotografiile de pe telefonul mobil al tinerei nu sugerează o femeie fără adăpost ci o persoană cu o viață normală, curată și cu grijă pentru corpul ei.

Nimic de-a face cu descrierea oferită de cei care au cunoscut-o în ultimele 4 zile: murdară, neîngrijită, subnutrită și desculță.

Și pur și simplu fără pantofi a plecat din camera de urgență. Pe jos a ajuns pe superstrada unde a fost apoi lovită și ucisă de o mașină care nu s-a oprit.

Impactul, care a fost fatal, a produs avaria mașinii și pierderea unor piese care le vor permite carabinierilor să identifice cine conducea mașina. Magistratul nu exclude nicio ipoteză și din acest motiv a dispus autopsia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 3.8]

Italia, femeie segregată timp de 22 de ani de frate și cumnată. Nu avea voie să vorbească cu nimeni, nu se putea spăla sau îngriji

Consulat itinerant la Cagliari, Sardegna, 5-8 octombrie 2022. Atenție, nu se fac programări telefonice!