in

Italia, ”panino” cu două cuie în interior, un bărbat a ajuns în sala de operație în stare critică

Italia, ”panino” cu două cuie în interior. Mănâncă un sandviș și ajunge în sala de operație. Era un sandviș bine umplut, dar avea și două cuie în el: când victima și-a dat seama de acest lucru, era prea târziu. Unul a reușit să îl scuipe, al doilea, însă, l-a înghițit din greșeală.

Italia, ”panino” cu două cuie în interior

S-a întâmplat în Cassino, unde un bărbat de 40 de ani din Caserta se oprise pentru o pauză de lucru. Barul care făcea sandvișuri (”panini”, n.r.) se afla la o aruncătură de băț, chiar în centru. Vitrina este atrăgătoare și se lasă tentat. Așa că așteaptă, așezat la masă, să i se servească sandvișul.

În interior, însă, sunt ascunse două cuie: primul îi va sparge dintele, iar al doilea îl va duce direct la spital. Pentru a-l extrage, medicii au fost nevoiți să-l supună unei intervenții chirurgicale laparoscopice. El se află acum în stare critică.

Dar cum a fost posibil acest lucru? Cazul este investigat de agenții de la secția de poliție din Cassino, care au alertat, de asemenea, autoritatea sanitară din Frosinone pentru a se efectua verificări în bucătărie. La scurt timp după aceea, localul de sandvișuri a fost închis, iar toate materialele găsite în bucătărie au fost confiscate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

Mulți copii români din Italia se întorc la școlile din țară. „Părinții se repatriază de panică”

bagat mama congelator

Italia, un bărbat a băgat cadavrul mamei sale în congelator: ”Nu am avut curaj să o îngrop!”