in

I se face rău pe neașteptate, Alberto moare în fața prietenilor săi

Alberto Moreni lua cina într-un restaurant cu niște prieteni când i s-a făcut deodată rău. S-a ridicat de pe scaun spunând că nu se simte bine și apoi a căzut la podea, de unde nu s-a mai ridicat niciodată. 

Alberto Moreni, 51 de ani, păstor din Villa Minozzo, din provincia Reggio Emilia, a murit în fața prietenilor săi. Tragedia s-a produs sâmbătă seara când bărbatul se afla într-un restaurant la cină în compania unor persoane.

Potrivit unei reconstituiri inițiale efectuate de medici și carabinieri, Moreni s-a simțit rău în urma unui infarct care nu i-a lăsat nicio scăpare. Intervenția personalului sanitar a fost inutilă. Medicii și lucrători de la 118 au încercat să-l resusciteze pe bărbatul de 51 de ani, dar nu au mai putut face nimic pentru el acum.

Politician important din Lega, mort subit. „Inima i s-a oprit”. Salvini: „Ne vei lipsi”

Moreni era cunoscut în zona sa pentru munca sa de cioban. Primarul de la Villa Minozzo, Elio Ivo Sassi a făcut cunoscut că, odată cu dispariția lui Moreni, s-a dus ultimul cioban din zonă, ultima persoană care-și mai ducea turma la pășunat pe munți, dedicându-se cu pasiune creșterii oilor.

Alberto Moreni nu era căsătorit și locuia în casa familiei din Sologno, unde conducea ferma familiei, asistându-și și mama în vârstă de 92 de ani. De asemenea, lasă în urmă trei frați: Carlo, Gianni și Verardo, relatează www.today.it

Moarte subită la Bari, Giosuè avea doar 14 ani. „Pierderea unui copil este cel mai dureros eveniment pe care îl poate trăi o ființă umană”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]

„Vaccinurile au provocat daune la nivel mondial.” Dezlănțuirea profesorului în fața Ministrului Sănătății (VIDEO)

omor venetia

Veneția, femeie ucisă de soț cu o sticlă de vin spumant, crima a avut loc în fața unuia dintre copii