in

Moarte subită la Bari, Giosuè avea doar 14 ani. „Pierderea unui copil este cel mai dureros eveniment pe care îl poate trăi o ființă umană”

Știri ItaliaMoarte subită a unui copil la Bari – Casamassima (Bari) plânge după micuțul Giosuè, un băiat de doar 14 ani care a murit subit. Un deces care a șocat întreaga comunitate. O autopsie pe cadavrul lui Giosuè a fost dispusă pentru investigații suplimentare.

Moarte subită a unui copil la Bari

„Moartea unui băiat de 14 ani ne lasă uluiți, neîncrezători – se arată în postarea publicată pe pagina de Facebook Amo Casamassima -. Primul gând este pentru el și pentru întreruperea proiectului său de viață, apoi pentru părinți și pentru sora lui, pentru efortul pe care vor trebui să-l depună pentru a supraviețui, pentru rude, și apoi pentru noi toți, chiar dacă mai puțin apropiați suntem încă implicați.

Mondragone, stop cardiac: Chiara moare la 12 ani. „Odihnește-te în pace, micuț Înger”

Pentru că moartea unui tânăr afectează întreaga comunitate, toată lumea este afectată, în sensul de neputință, de durere ca oameni capabili să intre în empatie cu durerea altora și ne împinge să reflectăm, să ne punem la îndoială, să căutăm sens în pierdere. O viață care se stinge prea devreme ia un pic de viitor și încredere tuturor. Pierderea unui copil este cel mai dureros eveniment pe care îl poate trăi o ființă umană, este inversarea ordinii naturale a lucrurilor, pierderea atâtor proiecte viitoare, inutilitatea atâtor eforturi din trecut. Giosuè nu mai este printre noi, dar va fi pentru totdeauna, prea multa durere a provocat aceasta plecare. Călătorie bună, Îngerul nostru”.O scrie ziarul local quintopotere.it

Tânăr român de 19 ani, găsit mort în casă în Abruzzo. Era vaccinat de trei luni. „Nu suferea de nicio boală”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
facturi gaz italia

Italia, facturile de gaz vor fi lunare începând cu luna octombrie: ”Atenție însă la recalculări”

roman mort sardinia

Tânăr român de 26 de ani, mort într-un accident rutier în Sardinia. ”Prea repede ai plecat la îngeri!”